Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Konoba Mate u Vrsima: Riblja i mesna jela privlačna kao i cijene

Vrsi Mulo: Turistička patrola i Večernjakove zvjezdice
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
26.07.2023.
u 09:00

Turistička patrola Večernjeg lista posjetila je konobu Mate u Vrsima.

U Vrsima je sve uz more, kako i neće kad je obala vrtoglavo dugačka, pa je lako pronaći baš svoje mjesto. Domaći preporučuju odlazak u konobu Mate, ponos je ovog kraja.

Cijene nisu pretjerane, recimo carpaccio od hobotnice 12,50 eura, crni rižoto od sipa 13,50 eura, jedu se i janjeći kotleti sa žara, T-Bon odresci, goveđe tagliate, paški sir. Peku i pizze. Ipak, forte im je riba. Brancini, orade, tuna, kovač... I domaći sami love ribu, ovdje u Ninskom zaljevu.

Za dvoje reportera ručak - svinjski file u umaku i ramstek sa žara, uz mineralnu i sok - 46,50 eura, odnosno ravno 350 kuna. U Mati, tko god je bio u Vrsima, navratio je. Tko još nije, bude. Simbol je mjesta...

>> VIDEO Turistička patrola - Vrsi Mulo

Izbor i kvaliteta jela: 44 (do 50 bodova)      
Izbor i ponuda pića: 12 (do 15 bodova)      
Posluga i ljubaznost: 8 (do 10 bodova)      
Dojmovi i prostor: 16 (do 20 bodova)      
Ukupnost ponude: 4 (do 5 bodova)
Ukupno: 84

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije