Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Koju životinju prvu ugledate, otkrit će vam jeste li više spontani ili više razmišljate

Pinterest
19.03.2020.
u 07:00

Pogledajte fotografiju i prva životinja koju vidite, otkrit će kakva ste osoba.

Ova optička iluzija pokazuje dvije životinje koje su potpuno različite u njihovim osobnostima, a ona koja vam je prva uhvatila pažnju otkrit će na koji način radi vaš mozak. Jeste li više spontani ili ste osoba koja razmišlja o svakom detalju?

Foto: Pinterest

Ako ste vidjeli zeca:

Zečevi su brzi, oprezni i uvijek u pokretu. Ako ste prvo primijetili zeca, domišljati ste i imate neodoljivi šarm. Vrlo ste spontani i odmah ste spremni na djelovanje, ako za to ima potrebe. Volite sarkazam i brzo shvaćate i prihvaćate šale jer vaš mozak procesuira stvari brže, nego kod ostalih. Niste jedni od onih koji razmišljaju o prošlosti, već živite u trenutku te dajete sve što imate stvarima koje radite.

Ako ste prvo vidjeli patku:

Patke se na prvu čine mirne i staložene, ali ispod površine vode one ubrzano rade kako bi se kretala naprijed. Ako ste prvo vidjeli patku, dijelite istu karakternu osobinu. Izvana ste smireni, ali iznutra vam se stalno misli motaju po glavi i mozak vam neprestano radi. Volite duboko razmišljati, a fokus vam je stalno na poslu. Iako tako ne pokazujete, često razmišljate o važnim i dubokim temama koje imaju veliki značaj. Vi razmišljate prije nego što pričate i razumijete sve prije nego što djelujete.

Ponekad treba dosta razmišljanja da se nečega sjetimo. Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare pugerske riječi:

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:06 19.03.2020.

Ja sam vidio galeba. Što onda?

AD
adika
08:22 19.03.2020.

Ja vidim oboje najbolji su pečeni .

CO
Cosinus
08:01 19.03.2020.

Koje sranje! Na prvoj slici se ne vidi cijela slika i nedostaju rubovi slike, a kada se dođe do druge slike, tada s treba prijeći tekst sa odgovorima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije