Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna napast

Klikaj, lajkaj i osvoji Božić na vrhu samo tvog čokoladnog brijega

čokolada
08.06.2011.
u 09:00

Udruga ljubitelja čokolade osmislila je novu akciju, a slatku "ovisnost" odlučili su proširiti i na društvene mreže

Hedonisti i zaljubljenici u slatko okupljeni oko Udruge ljubitelja čokolade osmislili su novu akciju, a slatku "ovisnost" odlučili proširiti i na društvene mreže. Za svakog fana koji na njihovoj službenoj Facebook stranici lajka spremaju po gram čokolade. Akcija lajkanja traje sve do Božića, a jedan od fanova ili članova Kluba čokolade, a možda i netko tko do tada i službeno postane član Udruge ljubitelja čokolade, imat će priliku odnijeti 90 posto skupljene količine čokolade!

Dočekati Božić na brdu čokolade san je svakog ljubitelja slatkog. Inače, Udruga ljubitelja čokolade, osim što promiče kulturu uživanja čokolade, organizira degustacije, predavanja i edukativna putovanja u neke od najvećih tvornica u kojima se zrna kakaovca dopremljena iz Južne Amerike pretvaraju u najfinije slastice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije