Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kik Hrvatska i Admiral pružili snažnu podršku Izboru za Miss i Mistera turizma Hrvatske

Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske
Giordano Chelic
15.06.2023.
u 11:37

U svijetu glamura, ljepote i turizma, Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske oduševljava publiku već godinama.

Ovogodišnje natjecanje koje se održalo u subotu, 10. lipnja 2023. u prekrasnom Poreču privuklo je veliku pozornost, a za to su se pobrinule mnogobrojne tvrtke, među kojima su se istaknule dvije tvrtke koje su ovaj prestižni događaj svojom podrškom dignuli na novu razinu.

Jedna od omiljenih trgovina mnogih, Kik Hrvatska, ponosno je zauzeo mjesto brončanog pokrovitelja, dok je Admiral podršku pružio kao generalni pokrovitelj županijskih izbora. Njihova podrška nije prošla nezapaženo, a finalni izbor održan u idiličnom Poreču bio je spektakularan događaj koji je okupio najljepše ljude iz cijele Hrvatske koji su modnim izlascima predstavili svoje destinacije.

Poznat po svojim modernim kolekcijama po pristupačnim cijenama, Kik Hrvatska bio je presudan u stvaranju prekrasnih trenutaka za natjecatelje na finalnom izboru. Kao brončani pokrovitelj, Kik Hrvatska osigurao je prekrasnu odjeću koja je obasjala pozornicu i istaknula prirodnu eleganciju svakog natjecatelja. Njihova suradnja s Izborom za Miss i Mistera turizma Hrvatske pokazuje njihovu predanost poticanju samopouzdanja i ljepote, istovremeno promičući dostupnost mode za sve i vrhunsku kvalitetu tekstila.

Admiral je vodeće odredište zabave u Hrvatskoj, a osigurali su provedbu svih županijskih izbora kao generalni pokrovitelj. Njihova podrška cijelom događanju dodatno je naglasila povezanost između turizma i dobre zabave, a to Admiralu znamo da ide najbolje.

Kik Hrvatska i Admiral svojom su podrškom Izboru za Miss i Mistera turizma Hrvatske pokazali svoju predanost promicanju ljepote, glamura i turizma u Hrvatskoj. Njihova uloga kao pokrovitelja omogućila je natjecateljima da zablistaju na pozornici, dok su Poreč i njegova predivna atmosfera dodatno obogatili ovo nezaboravno iskustvo. Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske ostaje jedan od najiščekivanijih događaja u sljedećoj godini, a podrška Kik Hrvatske i Admirala samo je dodatno podigla ljestvicu ovog glamuroznog natjecanja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije