Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kandidati Zdrave Krave izgubili ukupno 43 kg i 40 cm u struku

zdrava krava (1)
Foto: PIXSELL
1/5
PR
Autor
PR članak
18.07.2012.
u 08:45

Završila je akcija "Mršavimo zajedno" u kojoj je tim portala zdravakrava.hr sa svojim stručnim suradnicima osmislio ovaj program kao cjelovit i zdrav pristup mršavljenju

Prošlo je 5 uspješnih sezona i 15 zadovoljnih i zdravih kandidata koji su mršavjeli sa Zdravom Kravom. I u petoj sezoni bilo je potrebno mnogo truda i učenja, a uz podršku svih čitatelja portala i podršku koju su pružali jedni drugima kandidati su postigli svoj cilj: bolje zdravstveno stanje, manje centimetara u struku i bokovima te željeni gubitak viška kilograma – ukupno 43 kilograma!

Uspjesi pete sezone

Ovoga su puta uz nutricioniste, liječnike, kozmetičare, fitness trenere i psihologa zdravo mršavjela dva para: poznati televizijski voditelj Davor Meštrović i njegova kolegica Nikolina Gerek te mladi bračni par Andrea i Mladen Matijević

Davor Meštrović postigao je sjajne rezultate - na početku projekta imao je 94 kilograma, a sada ima deset kilograma manje. Uz to je izgubio i deset centimetara u struku te se zahvaljujući tom velikom napretku više ne kategorizira kao pretila osoba.
"Sportski psiholog mi je rekao da biram hoću li uživati u nošenju svojih najdražih traperica ili jedenju eklera i krafni. Izabrao sam traperice!" sa smiješkom je poručio Davor

Nikolina Gerek  smršavila je 10 kilograma te sada ima 84 kilograma, a struk joj je tanji za 9 centimetara. Gubitak kilograma jako je razveselio Nikolinu, ali i cijeli stručni tim koji je radio s njom na projektu jer je smanjila svoj rizik od bolesti srca i krvnih žila te dijabetesa.

Andrea Matijević, mlada mama, smršavila je 8 kilograma, a u struku je izgubila 8 centimetara. Rezultatima je jako zadovoljna i odlučila je dalje održavati postignutu težinu.
‘’ Sve na meni opet stoji skladno i nemam problema s odabirom veličina. Za nagradu sam se počastila tako što sam potpuno obnovila garderobu. Posebno sam se iznenadila kad sam shvatila da sam se smanjila za 3 konfekcijska broja, veselo nam je prepričala Andrea

Mladen Matijević u 12 tjedana izgubio je čak 15 kilograma te je s početnih 111 kilograma došao na težinu od 96 kilograma. Struk mu je tanji za 13 centimetara, a s gubitkom kilograma normalizirao mu se i krvni tlak.

Pročitajte savjete stručnjaka koje su dobili svi naši kandidati, pregledajte njihove jelovnike, ponovite vježbe koje su izvodili te se uz njih motivirajte na usvajanje zdravijih navika i gubitak kilograma.

Sada kada je peta sezona uspješno završila, došlo je vrijeme za nove izazove Zdrave Krave, stoga je pratite na zdravakrava.hr i saznajte što vam sve novo priprema!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?