Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od neiskrenosti do škrtosti...

Kakvi ste u zavođenju? Ovih je 11 taktika flertanja bolje izbjegavati, kaže istraživanje

Shuttershock
29.04.2022.
u 20:33

Istraživanje kaže i da su žene osjetljivije na loše tehnike flertanja nego muškarci, te da takvo 'nevješto' zavođenje više smeta starije nego mlađe osobe.

Flertanje može biti zabavno i ugodno, ali ako je loše izvedeno ili preočito, može se i pretvoriti u potpunu katastrofu. Zato su znanstvenici sa Sveučilišta u Nikoziji na Cipru nedavno otkrili 11 najgorih taktika flertanja koje, kažu, sve odmah odbiju.

Kako piše Metro, prethodne su studije pokazale da se, kad je u pitanju flert, sposobnosti ljudi uvelike razlikuju, a otkriveno je i da će oni koji ne znaju flertati najvjerojatnije ostati sami. U ovom je pak novom istraživanju loših tehnika flertanja sudjelovalo više od 200 volontera koji su rješavali upitnik o taktikama koje smatraju najgorima, a znanstvenici su prema njihovim odgovorima izdvojili 11 najgorih:

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

11 najgorih taktika flertanja:

1. Neiskrenost i nepovjerljivost

2. Loša higijena

3. Nedostatak interesa

4. Različiti pogledi na život

5. Vulgaran rječnik

6. Manjak inteligencije

7. Narcizam

8. Nedostatak humora i samopoštovanja

9. Pretjerana otvorenost

10. Loš izgled

11. Škrtost

U istraživanju je utvrđeno i da gotovo sve navedeno puno više smeta ženama nego muškarcima.

- Jedan od razloga je taj što žene kasnije u braku nose veći dio roditeljskih obveza pa se suočavaju s većim rizikom ako pogriješe u izboru partnera. Zato pažljivije biraju - kažu znanstvenici. 

Osim toga, utvrđeno je i da su stariji sudionici osjetljiviji na loše taktike flertanja nego mlađi sudionici koji više teže stjecanju iskustva  s različitim partnerima nego uspostavljanju dugotrajne intimne veze. Zbog toga mlađi češće snižavaju svoje standarde i manje su osjetljivi, a tek kako stare njihov interes za pronalazak dugoročnih partnera raste, a s njim i standardi.

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 😍❤

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije