Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diva

Kako postići svježi proljetni dnevni make up?

make up
Foto: Thinkstock
11.04.2014.
u 14:15

Pri odabiru kreme u boji, osim na nijansu, svakako pripazite i na to da krema ima dovoljan zaštitni faktor kako bi kožu lica zaštitila od proljetnog sunca

Kako postići svježi proljetni dnevni make-up? Koje boje koristiti? Prirodna sam brineta, svjetlije nijanse kose. Hvala unaprijed na odgovorima.

(Tina, Karlovac)

Temeljiti slojevi tekućeg pudera koji su u zimskim mjesecima, uz svrhu prikrivanja nesavršenosti i ujednačavanja tena, služili i za zaštitu nježne kože lica u hladnijim uvjetima, u proljeće se mogu zamijeniti laganim toniranim kremama koje će osigurati prozračnost i ugodniji osjećaj na koži tijekom dana.

Pri odabiru kreme u boji, osim na nijansu, svakako pripazite i na to da krema ima dovoljan zaštitni faktor kako bi kožu lica zaštitila od proljetnog sunca. Kada je riječ o sjenilima za oči, proljeće traži svjetlije nijanse, osobito kod dnevnog make-upa. Budući da imate smeđu kosu, možete birati između čitave palete boja, a ako niste ljubiteljica boja, onda se možete odlučiti za svjetlije bež ili sive nijanse. Slično je i s ruževima za usne pa se u proljetnim danima ne preporučuje odabir tamnijih nijansi, a odličnu zamjenu za njega može činiti i prozračno sjajilo.

Upotrijebite rumenilo brončane nijanse.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

>>A zašto ne biste zasjali uz neonski make up?

>>Odlazite li u krevet sa šminkom na licu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije