Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako brzo i snažno ojačati svoj imunitet na provjeren način

Imunosal
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
23.01.2017.
u 08:15

Iako često nemamo takav dojam, naš organizam je pod stalnim napadom mikroorganizama. To je posebno izraženo u sezonama gripa i prehlada, pogotovo u zimskom periodu gdje puno više boravimo u zatvorenom prostoru s više ljudi, a takva okolina pogoduje razmnožavanju i međusobnoj razmjeni patogenih mikroorganizama koji izazivaju viroze i druge infekcije.

Osnažite svoj imunitet

Obzirom da je to gotovo nemoguće izbjeći, ono što možemo napraviti jest osnažiti svoj imunitet kvalitetnim dodacima prehrani kako bi se naše tijelo moglo obraniti. Na policama ljekarni možemo pronaći različite proizvode koji su upravo te namjene.

Imunosal – hrvatski proizvod vrhunske kvalitete

Imunosal proizvodi odlikuju se svojim cjelovitim sastavom koji uz glavni sastojak beta-glukan sadrži zaokruženu formulaciju posebno odabranih vitamina i minerala te drugih mikronutrijenata koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, ali i smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu energije.

Foto: Promo

Prirodni beta-glukan

Glavni sastojak svih Imunosal proizvoda je prirodni beta-glukan izoliran iz stanica kvasca. Riječ je o brendiranom beta-glukanu provjerene kvalitete. Vrlo je učinkovit, siguran za korištenje i što je najvažnije nema štetnih nuspojava. Od drugih sastojaka u Imunosal proizvodima tu je cijeli spektar vitamina C i E, svih 8 vitamina B skupine te važnih minerala kao što su cink i željezo. Imunosal proizvodi za odrasle sadrže i visokovrijedan koenzim Q10.

Broj 1 dvije godine zaredom

Osim brojnih korisnika, prvenstveno roditelja, kvalitetu Imunosal proizvoda prepoznale su i magistre u ljekarnama jer je prema istraživanju neovisne agencije Promocija plus Imunosal u ljekarnama proizvod broj 1 za imunitet u Hrvatskoj već dvije godine zaredom.

Imunosal linija

Imunosal liniju čine pet proizvoda: Imunosal kapsule za odrasle, Imunosal tekući dodatak prehrani za djecu za djecu od navršenih godinu dana, Imunosal Senior kapsule za zrelu dob (50+), Imunosal šumeće tablete pogodne i za djecu od 6 godina, ali i za odrasle te Imunosal pastile za djecu od 3 godine. Proizvodi se prodaju u svim ljekarnama ili ih možete naručiti OVDJE.

Za dodatne informacije posjetite službene stranice www.imunosal.hr.

Želite prijaviti greške?