Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesenska kampanja

Još jedna luda kampanja Marca Jacobsa - krzneni šeširi za plažu!

marc jacobs
Foto: Marc Jacobs
1/3
02.06.2012.
u 00:01

Nakon prošlogodišnje muze Helene Bonham Carter, Marc Jacobs nije nas razočarao ni ovogodišnjom jesenskom kampanjom. A šeširi, nalik na one Jamiroquaija, neizostavan su detalj

Iako ljetna sezona službeno još nije počela, mnogi modni dizajneri razmišljaju unaprijed - barem kad je o reklamnim kampanjama za jesen riječ. A jedan koji nas uvijek iznenadi svojim originalnim kampanjama sigurno je Marc Jacobs. Prošle je jeseni njegova muza bila glumica Helena Bonham Carter, koja se, kao i u glumi, odlično snašla u modnoj ulozi.

No ove jeseni zaposleni Jacobs odlučio je pružiti priliku novim licima pa su se u ovogodišnjoj jesenskoj kampanji Marie Piovesan i Marte Mei van Haaster našle u modnoj priči na pomaknuti način. U prekrasnim predimenzioniram šeširima Stephena Jonesa, koji prilično podsjećaju na one omiljene Jamiroquaiju. Naravno, Juergen Teller ni ovaj put nije razočarao svojim fotografskim umijećem. A rezultat je tipična provokacija kojom Jacobs i Teller iznova oduševljavaju obožavatelje mode.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije