Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Jeste li pod stresom? Pogledajte ovu fotografiju i saznajte odgovor!

Twitter
23.04.2022.
u 07:00

Ovisno o brzini kretanja ilustracije otkrit ćete vaše raspoloženje.

Optičke iluzije često nam otkrivaju zanimljive stvari o našoj osobnosti, ali nam mogu otkriti i naše osjećaje i raspoloženja, a samim time i dati odgovor na pitanje jesmo li pod stresom. Iduća optička iluzija napravljena je od japanskog profesora neurologije Yamamota Hashime, a ovisno o kretanju iluzije otkrit ćete jeste li pod stresom, kako prenosi The Sun.

this is actually tripping me out pic.twitter.com/st9PDwAXfU

— Aaron Wiseman (@awfficial) November 17, 2018

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Sve što trebate napraviti je pogledati u ilustraciju te obratiti pažnju je li se ona kreće ili stoji na mjestu. Ako vam se ilustracija kreće, obratite pažnju i na brzinu njezinog kretanja jer ono otkriva vaše raspoloženje.

Ako vam se ilustracija ne pomiče ili se samo malo pomiče, vi niste pod stresom, zdravi ste i dobro naspavani. Ako vam se kontinuirano sporo pomiče, vi ste pod malim stresom ili ste umorni. No ako vam se ilustracija brzo pomiče, vjerojatno ste pod jako velikim stresom.

S ovim trikom zaspat ćete za pet minuta! 😴

Ključne riječi

Komentara 5

MO
motaxx
19:38 23.04.2022.

meni se ne pomice

SE
sedam
13:47 23.04.2022.

Meni stoji!

RA
Ramajana
13:35 23.04.2022.

Meni se uopće ne pomiče. Doktore, odgovorite!? 😄😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije