Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trikovi za čišćenje

Jednostavno se riješite otisaka prstiju i mrlja s kućanskih uređaja uz kremu za brijanje

shutterstock
11.03.2023.
u 07:00

U samo nekoliko sekundi vaši kućanski uređaji će ponovno sjajiti.

Jedna je mama nedavno online otkrila jednostavan način za uklanjanje otisaka prstiju i mrlja s kućanskih aparata, a sve što vam je potrebno za sigurno već imate kod kuće, prenosi The Sun

 

@thehouseofdee #cleaninghacks #australia #kitchenhacks #cleantok #fypシ #cleanfreshhype ♬ Sunny Day - Ted Fresco

Dee, blogerica iz Sydneya, na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako se ona rješava dječjih otisaka prstiju s kućanskih aparata, a trik je oduševio njezine brojne pratitelje.

"Djeca su kod kuće cijeli dan i stavljaju otiske prstiju na sve? Isprobajte ovaj trik kako biste ih očistili i vrata održavali čistima!" napisala je uz video.

Iako se čini neobičnim, Dee se kune da se sve lako očisti pjenom za brijanje i krpom od mikrovlakana. Sve što trebate napraviti je, kaže ona, pjenu za brijanje staviti na krpu i dobro trljati dok pjena sasvim ne nestane, zajedno s otiscima prstiju i mrljama.

Mnogi korisnici ostali su oduševljeni ovim jednostavnim trikom te su otkrili kako ga jedva čekaju isprobati. "Vau! Svakako moram probati ovaj trik", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Koji odličan trik!"

Kožne cipele su vam pune ogrebotina? Evo kako ih jednostavno očistiti koristeći samo jedan proizvod:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije