Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jednostavan i lagan pristup optimalno njegovanom travnjaku

GARDENA
Foto: Gardena
1/6
12.05.2020.
u 09:00

Pouzdana, automatska i individualna njega za vrt

GARDENA SILENO tihe robotske kosilice brinu se za vaš travnjak. Nude potpuno individualnu njegu za male, srednje ili velike travnjake. Najnovija tehnologija i napredne značajke omogućuju vam da budete u tijeku sa događajem u vašem vrtu. Pametna rješenja GARDENA pouzdano i potpuno automatski se brinu za vaš vrt.

 Čak ni kiša ne sprječava robotske kosilice GARDENA. SILENO city i SILENO life čiste se jednostavno pomoću vrtnog crijeva. Robotske kosilice automatski prilagođavaju vrijeme košnje u skladu s rastom travnjaka. Besplatna nadogradnja softvera 2020, dostupna je na web-mjestu GARDENA i omogućuje kosilicama otkrivanje mraza i niske temperature. Kada se vanjske temperature približe smrzavanju, robotska kosilica automatski otkazuje košnju kako bi zaštitila travnjak. Funkciju možete kontrolirati i besplatnom pametnom aplikacijom GARDENA.

 

Ostanite ugodno na suhom, dok vaš robot radi za vas - potpuno samostalno
Foto: Gardena

Još bolja košnja pod većim nagibom u uskim područjima

Robotske kosilice SILENO mogu se naginjati do 35 posto i kositi travnjak s istom preciznošću kao na ravnim površinama. Zahvaljujući funkciji CorridorCut, uski prolazi ne predstavljaju nikakva ograničenja za košnju. Doseći će svaki udaljeni dio u vašem vrtu - čak i kroz uske prijelaze širine od 60 cm. SILENO city i SILENO life s funkcijom košnje u mjestu olakšavaju košnju na mjestu gdje se rjeđe kosi, poput ispod trampolina.

Zahvaljujući našoj preciznoj tehnologiji vaša robotska kosilica zna gdje treba ići
Foto: Gardena

Brinemo se za nadogradnje

Početak godine je vrijeme za početak nove sezone košnje, zato na vrijeme ažurirajte softver. Svi vlasnici kosilica GARDENA SILENO city i kosilice SILENO life mogu s web stranice GARDENA besplatno preuzeti cijeli paket novih funkcija. Svi novi uređaji u trgovinama već su ažurirani.

Ažuriranje softvera s novim značajkama za SILENO life i robotske kosilice SILENO city je besplatno
Foto: Gardena

20 godina iskustva na području robotskih kosilica dovelo je do izvrsnih modela GARDENA SILENO. S inovativnim novim značajkama neprestano razvijamo naš asortiman i ažuriramo našu obitelj robotskih kosilica. Razmišljamo kako bi briga o vašem travnjaku bila što jednostavnija.

SILENO city i SILENO life jednostavno možete oprati vrtnim crijevom
Foto: Gardena

Promocijska ponuda robotskih kosilica »Vrijeme je za nešto novo!«

Promocija traje od 15. 04. 2020 do 15. 07. 2020 u svim bolje opremljenim trgovinama širom zemlje. Vrati stari stroj za košnju i kupi novi model robotske kosilice GARDENA jeftinije! Odaberi robotsku kosilicu SILENO city za male, SILENO life za srednje ili velike vrtove te pametan smart Početni set za košnju trave i automatiziran vrt. Više informacija možete pronaći na prodajnim mjestima i na www.gardena.com/hr/vrijeme.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije