Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGNORIRAJU NEGATIVNE KOMENTARE

Jednojajčane blizanke zaručene su za istog muškarca: 'Želimo u isto vrijeme biti trudne'

Instagram
26.04.2022.
u 20:13

Blizanke koje su dobile nagradu za najidentičnije blizanke na svijetu, sa svojim zajedničkih zaručnikom Benom u vezi su 11 godina, te apsolutno sve dijele i rade zajedno

Ljubav dolazi u mnogo različitih veličina i oblika, a to potvrđuju i jednojajčane blizanke Anne i Lucy DeCinque koje su zaručene za istog čovjeka i trenutno aktivno pokušavaju s njim zatrudnjeti u isto vrijeme, piše The Sun

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Blizanke koje su dobile nagradu za najidentičnije blizanke na svijetu, sa svojim zajedničkih zaručnikom Benom u vezi su 11 godina, te apsolutno sve dijele i rade zajedno i to, po mogućnosti, u isto vrijeme. Od kada su se zaručile, pokušavaju zatrudnjeti u isto vrijeme. Skupa su radile i testove za trudnoću, te su bile jako nervozne oko rezultata jer ne bi bile zadovoljne da je jedna trudna, a druga ne.

- Imamo 35 godina i odlučile smo da je sada vrijeme da imamo djecu. No, nismo baš strpljive jer ih želimo što prije i u isto vrijeme. Jednostavno želimo sve u životu iskusiti zajedno - rekle su, te otkrile da niti jedna od blizanki još uvijek nije trudna. 

Ben ih je zaručio prošle godine, te im je objema dao po jednu malu kutijicu prstenom. Svakoj je posebno stavljao prsten na prst, te ih je obje posebno pitao hoće li se udati za njega, naravno, u isto vrijeme. Oba prstena na sebi imaju po tri male trake koje simboliziraju njih troje.

 

Svjesni su da se ne mogu vjenčati u rodnoj Australiji jer država ne dopušta da se tri osobe vjenčaju, pa su počeli razmišljati i o drugim opcijama za vjenčanje, no za sada im je bitnije dobiti djecu. Što se tiče negativnih komentara, rekli su da ih samo ignoriraju i pokušavaju ih ne shvatiti preozbiljno.  

- Nama tu ništa nije čudno. Imamo isti ukus u svemu pa je normalno da će nam se i svidjeti isti dečko. Živimo skupa, spavamo svi skupa u jednom krevetu i sretni smo - dodale su blizanke. 

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 😍

Komentara 1

LA
lajh1985
00:56 27.04.2022.

Kako su zarucene ako australija ne dopusta takva vjencanja? Uz to i ovo bude na portalu 1-2 put godisnje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije