Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba li ipak ići?

Je li u pravu? Kum odbija doći na vjenčanje jer njegova djevojka nije pozvana

shutterstock
25.10.2023.
u 10:30

Jedan je kum shvatio sve previše osobno kada njegova djevojka, s kojom je u vezi šest mjeseci, nije pozvana na vjenčanje njegova prijatelja

U tako posebnim trenucima kao što je vjenčanje najboljeg prijatelja, razumljivo je da kao gost želite da i vaša bolja polovica bude tamo. Ali, jedan je kum shvatio sve previše osobno kada njegova djevojka, s kojom je u vezi šest mjeseci, nije pozvana na vjenčanje njegova prijatelja. Na kraju je odbio biti kum ili uopće prisustvovati velikom danu, prenosi Metro.

Nezadovoljni kum na Redditu je podijelio svoju frustraciju i napisao: "Jedan od mojih najboljih prijatelja nedavno se zaručio za svoju djevojku s kojom je bio četiri godine. Vjenčat će se sljedeće godine i bio sam presretan zbog njih. Prije nekoliko dana me zamolio da mu budem kum i ja sam rekao da, nikada ne bih razmišljao o tome da kažem ne, ali jučer su podijeljene službene pozivnice i moja je djevojka dobila samo večernji poziv."

VEZANI ČLANCI: 

On to nije prihvatio i upitao je zašto bi joj bilo dopušteno prisustvovati samo večernjoj proslavi, na što je mladoženja odgovorio da imaju mjesta samo za 50 gostiju na ceremoniji i za 100 na večeri – sva dodatna mjesta više bi koštala.

Kum je dodao: "Da se radi o slučaju da oni imaju veliku obitelj i krug prijatelja te da moraju napraviti rez, ne bih se ljutio zbog toga, ali oboje imaju vrlo male obitelji. Tada sam doznao da su ljudi koje su upoznali online igrajući videoigre pozvani i ne samo to, već su pozvani i njihovi partneri."

Rekao je da je mladenka malo posebna i ''ne voli nove ljude u svom životu'' te da je njegova djevojka rijetko bila pozivana na okupljanja u njihovoj kući, unatoč tome što se on od prvog dana trudio pozvati je. "Bio sam sa svojom djevojkom šest mjeseci, a do vjenčanja će proći dvije godine. U svakom slučaju, na kraju sam rekao svom prijatelju ne samo da neću biti kum nego neću ni ići na vjenčanje i malo je reći da nije bio baš zadovoljan."

VEZANI ČLANCI: 

"Pokušao je to racionalno objasniti time što nije bilo mjesta za nju, ali ja sam ostao pri svome, znam da bih zbog toga mogao biti loša osoba jer odbacujem godine prijateljstva za nešto što vjerojatno nije toliko važno, ali znajući kako se zbog toga osjećam, mislim da ne bih bio sposoban održati lijep govor tijekom dana."

Sa sigurnošću se može reći da internet nije bio impresioniran kumovim ponašanjem, proglasivši ga ''iracionalnim'' i ''glupim'' zbog njegove reakcije na situaciju. Jedna je osoba napisala: "Imaju ograničen prostor i žele održati vjenčanje u proračunu. Nije na vama da odlučujete tko će biti na ceremoniji, a tko neće. Tvoja djevojka ima pozivnicu za večernji prijam. Zaista ovisi o paru koga žele na svom vjenčanju."

"Kladim se, kad biste pitali svoju djevojku je li joj stalo ili nije, da bi bilo ovo drugo. Sve što dobiva jest besplatan obrok, piće i plesna zabava, a njoj je to sigurno savršeno. Gurnite svoj ego u stranu i razgovarajte s mladoženjom. Objasnite kako se osjećate i razgovarajte o tome. Na kraju, imate više od godinu dana da riješite ovo pitanje i održite govor", zaključuje.

Drugi se složio, rekavši: "Tvoja djevojka čak neće biti s tobom na ceremoniji. Vi ćete stajati naprijed, ona će sjediti s ostalim gostima. Onda ćete dugo biti odsutni zbog fotografija. Vaša djevojka neće biti na njima, i ostat će s ostalim gostima. Jedino vrijeme koje biste zapravo proveli s njom jest na večernjoj zabavi."

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

 

Komentara 9

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:13 25.10.2023.

A s kim bu kum plesal, s kumom od mlade ili sa samom mladom?!

MO
montello
10:51 25.10.2023.

u pravu je ako je kum i ako ima curu onda mora i ona ići

S4
saff_4
13:03 25.10.2023.

igrom slučaja sam naletio na taj thread i nepravda nije u tome što nisu našli mjesta za njegovu djevojku nego svi koji su pozvani na ceremoniju mogli su dovesti svoje partnere pa i neki njihovi internet prijatelji ali ne i kum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije