Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda izvrsno

Obavljanje nužde s pogledom: Pogledajte najneobičniji toalet koji smo ikada vidjeli

Screenshot/youtube
29.08.2019.
u 12:23

U Skandinaviji postoji nešto drugačiji javni wc koji je vrlo moderan i minimalistički, a pogled je jednostavno predivan.

Izgrađen je u Norveškoj, a dizajnirali su ga arhitekti Marit Justine Haugen  i Dan Zohar iz Osla. Ovo je samo jedan dokaz da arhitektura može pokazati svoje pravo lice u bilo kojoj građevini. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Toalet se nalazi  na lokaciji koju okružuju more i fjordovi, a s ove pozicije se odlično vidi i polarna svjetlost. Pogled je jedinstven, a građevina je zaštićena od vanjskih zvukova. 

Osim toaleta, na ovoj lokaciji je važno povijesno područje, odnosno tu se nalazi spomenik izgrađen za pomorce koji su poginuli u u Drugom svjetskom ratu, u veljači 1943. godine, kada je podmornica mornarice imena Uredd naišla na minu i potonula, piše Bored Panda. 

Foto: Screenshot/youtube

Pogledajte kako se odjenuti na razgovor za posao: 

Ključne riječi

Komentara 1

TZ
Tomo_zna
18:33 29.08.2019.

hahaha najneobičniji toalet je onaj pored Rossijeve kolibe na Premužićevoj stazi na Velebitu..tko je bio zna o čemu pričam:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije