Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burne reakcije korisnika

Je li joj trebao dati slobodan dan? Žena dala otkaz jer joj šef nije dopustio da izostane s posla i odvede psa na eutanaziju

Shutterstock
31.07.2023.
u 11:30

Napisao joj je da to jednostavno "nije dovoljno hitno"

Na popularnom forumu Reddit povela se rasprava nakon što je jedna žena ispričala kako njezin šef na poslu nije imao razumijevanje za njezin gubitak ljubimca. Naime, korisnica @hopechaynn objasnila je kako je dala otkaz na poslu jer joj je šef zamjerio što je htjela uzeti slobodan dan da odvede psa na eutanaziju, a njihovu je prepisku objavila na Redditu, piše Mirror

U prvoj poruci napisala mu je da ima hitan slučaj u obitelji te da neće stići na posao, a on joj je odgovorio da mora doći u smjenu te usput pitao "što je toliko hitno".  Objasnila mu je da je bezuspješno pokušala naći zamjenu i napisala da mora odvesti svog psa na eutanaziju. 

VEZANI ČLANCI:

"To nije baš najbolji razlog za izostanak s posla", odgovorio joj je šef. Žena je ostala šokirana njegovom reakcijom i obavijestila ga je da daje otkaz. Njezina priča izazvala je šokirane reakcije korisnika koji su stali na njezinu stranu, a za poslodavca baš i nisu imali lijepe riječi. 

"Gubitak kućnog ljubimca zahtijeva vrijeme za tugu, tvoj šef je užasna osoba", napisala je jedna osoba, a druga je dodala: "Gubitak psa je 100 posto hitna situacija u obitelji". "On uopće ne bi ni trebao procjenjivati je li to hitna situacija", komentirala je treća osoba. "Nikad im ne objašnjavaj o kakvoj je hitnoj situaciji riječ, to ih se ne tiče. Uostalom, nijedan razlog im neće biti dovoljno dobar", glasio je još jedan komentar. 

Nemojte im ju davati: Ove ljudske namirnice opasne su za kućne ljubimce!

 

Ključne riječi

Komentara 8

BS
Berekin ST
12:50 31.07.2023.

U ugovoru o radu pise koliko se dana dobije za smrt clana obitelji, koliko za roditelje, bake i djedove, supruznika i djevu... smrt kucnog ljubimca nije propisana. Neka nadje dezurnog veterinara u kontra smjeni ili neka uzme dan g.o.

Avatar Medeni
Medeni
12:37 31.07.2023.

Trebao joj je on dati otkaz čim je pitala takvu glupost.

GE
gerila
12:20 31.07.2023.

Moja Bela je član obitelji zato molim…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije