Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što kažu zvijezde

Jarac godišnji horoskop: Fokus će 2024. biti svugdje, a poslovni odnosi postat će ozbiljni

Shutterstock
06.01.2024.
u 09:30

Dosta pozitivnih tranzita na vaš znak tijekom većine godine, prema godišnjem horoskopu, davat će vam snagu i volju da idete dalje

LJUBAV: Izgleda da ćete se ove godine pretvoriti u pravog Jarca, tj. Jaricu. Vaš fokus bit će svugdje drugdje, a najmanje na ljubavi. To ne znači da ljubavi neće biti, naprotiv, ali tranziti planeta ni tu vam ne idu posebno na ruku, niti kontra ruke. Znači, ako ste u stabilnoj vezi, učvrstit ćete je, pod jednim uvjetom – da zbog svega drugoga ne zapostavljate voljenu osobu. Dajte se sjetiti i pokažite joj (mu) neki znak pažnje, puno će im značiti, a vama će biti lakše jer ćete izbjeći suvišna pitanja što sada radiš, koliko će to trajati, dokad i slično. Budite iskreni i ljubazni. Oni koji su još sami neka pak ne zaborave da je ljepše udvoje, pa neka koji put pogledaju i oko sebe. Vrijedi. Povoljna vam je Venera od 24. 1. do 17. 2. kad je u Jarcu, od 30. 4. do 24. 5., od 6. 8. do 30. 8. te od 12. 11. do 8. 12. – opet u Jarcu.

KARIJERA: Poslovni odnosi postat će ozbiljni, igra zahtjevnija, a vi u krupnijim prilikama da ostvarite važne kontakte. Za vas će to biti potreban izazov i put kojim ćete ostvariti napredak. Dvije eklipse u vašem prirodnom 10. polju karijere, 25. 3. i 2. 10. sigurno će donijeti nove prilike kroz određene novosti i promjene, a na vama je da pametno odlučujete što podrazumijeva i to da to činite barem dan nakon što pomrčine prođu. Ulazak Jupitera u vašu prirodnu 6. kuću službe i radnog mjesta nakon 26.5. pa sve do kraja godine donijet će pak ugodno i pozitivno ozračje istom, dobre odnose s kolegama, neku lijepu priliku ili posao u kojem ćete spojiti ugodno s korisnim te se moći razvijati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dosta pozitivnih tranzita na vaš znak tijekom većine godine davat će vam snagu i volju da idete dalje. Budite i ostanite realist, jer ćete tako proći najbolje. To ne znači da zanemarite svoju maštu koju imate, nego da je pametno uklopite u stvarnost.

Godišnji horoskop za 2024. godinu za ostale znakove čitajte OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije