Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frajeri, pregledajte se!

JAJOPER je domaći proizvod koji podiže svijest o raku testisa: "Darovala bih ga mužu..."

Facebook
05.11.2018.
u 11:04

Studeni je poznat kao i "movember" pa se diljem svijeta, više nego inače, podiže svijest o pregledu testisa

Studeni je mjesec borbe protiv raka testisa, a svake godine milijuni muškaraca diljem svijeta puštaju brkove u sklopu "Movembera" te ih se podsjeća koliko je važno napraviti samopregled kako bi se spriječio potencijalni razvoj. Jedan domaći brend odlično se dosjetio kako podići svijest o karcinomu testisa pa je na tržište izbacio gel za intimnu njegu fantastičnog imena – JAJOPER!

Slogan proizvoda je "Pametno ih čuvam", a iza njega stoji brend Biobaza. Reakcije publike na društvenim mrežama su genijalne. Naime, korisnici su pisali kome bi darovali ovaj proizvod, a komentari su jako duhoviti. 

Jedna dama poklonila bi ih svom dragom jer, kako sama kaže, "njegova su jajca najčešće njoj pod nosom". Druga je napisala:

"Ja bih Jajoper poklonila svome mužu da se više ne podapire mojim piz..perom i rekla bih mu: 'Budi muškooo!'"

Oglasio se i jedan korisnik koji je rekao: 

"Pa ja bih Jajopera poklonio kolegi tako da, kad obrije međunožje i otušira se, da lipo namaže svoja jajca da budu mekana i podatna jer kad se već nema s čim pohvaliti, bar da jajca dođu do izražaja... Uvijek sam spreman pomoći prijatelju u nevolji.. Evo prilike da se iskažem na djelu... Možda i bude imao više sreće kod djevojaka."

Ovo nije jedini proizvod koji podržava "movember" pa su se na svjetskom tržištu našle kravate s brkovima, majice s printom "Keep calm and grow a moustache". Tu su i proizvodi za žene poput prstenja i naušnica u obliku brkova, ali i duda za bebe. 

Pa, muškarci, njegujte svoj brk, ali i – pregledajte se! 

>> Pogledajte video o tome kako sve više Hrvata povećava penis bez odlaska pod nož

Ključne riječi

Komentara 2

SO
Somelier
15:36 05.11.2018.

Sve bi bilo dobro da je to pravilan izraz. Nadam se da će konkurencija biti brza i izbaciti na tržište proizvod koji se zove "mudoper". Jaja ili testisi nalaze se unutar kese koja se zove mudo ili muda. Stranac ili recimo njemac teško će shvatiti jajoper. Oni razlikuju eier i hoden.

ZA
Zagorec101
15:21 05.11.2018.

Neka netko kaže gdje se može kupiti jajoper.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije