Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
revolucionarno

Izumili su sprej za produljenu ejakulaciju

par
AFP
18.06.2012.
u 16:53

Izumitelj Viagre, dr. Wylie, pokušao je riješiti još jedan veliki problem s kojim se susreću moderni muškarci. I ponovno pogodio...

Izumitelj Viagre doktor Mike Wyllie još je jednom otkrio sredstvo koje čekaju milijuni muškaraca. Osim što je omogućio erekciju mnogima koji su htjeli, a nisu mogli, sada se pozabavio onima koji sve rješavaju u rekordnom roku. Čudotvorni sprej trebao bi spriječiti preuranjenu ejakulaciju i produljiti seksualni odnos do osam puta, a partneri će tako dulje uživati u seksu. Problem inače pogađa jednog od četiri muškaraca, od kojih rijetki potraže pomoć, a kada je dobiju, ona se najčešće svodi na uzimanje jakih antidepresiva i savjetovanje. Problem može uzrokovati smanjeno samopouzdanje, pogoršati vezu te onemogućiti začeće.

Proizvodnja koja će doktoru vjerojatno donijeti bogatstvo počet će već ove godine, a primjenjivat će se vrlo jednostavno nanošenjem dva sata prije odnosa, piše Daily Mail.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije