Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalni su

Izolacija im je teško pala, no onda su pronašli super način kako da se i dalje druže sa susjedima

Linda Solomon
30.04.2020.
u 15:17

Izolacija im nije baš lako pala, ali smislili su način kako da poprave raspoloženje sebi i prijateljima.

Linda i Les Solomons iz Australije pretvorili su dio ograde u dvorištu u stol za sjedenje kako bi se mogli družiti sa susjedima Jackie i Tonyem Cliffe, ali i držati određene mjere udaljenosti. Naime, njihov zet Matt vodi dućan s ogradama, pa im je pomogao odabrati pravu i postaviti ju u dvorište kako bi ju pretvorili u stol. Za LADBible je rekao: "Linda je prijateljica sa susjedima 35 godina, a prije dva tjedna me pitala mogu li im pomoći postaviti ogradu tako da se i dalje mogu družiti s njima. Naravno da sam pristao."

Foto: Linda Solomon

U videu pogledajte kako izgleda jedan dan zaposlene mame i djeteta u karanteni:

Foto: Linda Solomon

Sav materijal nabavili su za manje od 200 dolara (1000 kuna), a jedan cijeli dan radili su na projektu. Od tada Solomonsi uživaju u druženju s prijateljima. Dokle god su udaljeni 1,5 metar i ne dodiruju ništa jedni od drugih, sigurni su. 

"Kao i većina, izolacija im je teško pala. Druže se svaki dan od kada sam im postavio ogradu, a dodali su i vanjsku rasvjetu kako bi se mogli družiti i navečer", kaže Matt, a njegova supruga i kćer ovog domišljatog para Emma kaže kako im je ovo jako olakšalo cijelu situaciju. "Čak i kada sve prođe planiraju nastaviti korisiti ogradu u ove svrhe."

Komentara 2

Avatar ElizabethAV75
ElizabethAV75
14:37 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

PO
portugisac
15:44 30.04.2020.

Nije to idealno. Po pravilu bi ih morala dijeliti još i staklena pregrada da ih potpuno zaštiti. Mogu se vidjeti i čuti ali su zaštićeni od prenosa kod eventualnoga kihanja ili kašljanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije