Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao..

Iznenađujuće: Ovo je razlog zbog kojeg muškarci mogu biti lošiji u krevetu!!

Shutterstock
23.11.2023.
u 19:51

Mnogi pate od ovog problema, zbog kojeg je kriva okolina..

Klimatske promjene podmukao su problem koji polako raste stoljećima. Nažalost, neće samo buduće generacije morati brinuti o njegovom utjecaju. Pogoršanje prirodnih katastrofa, suočavanje sa sušama i udisanje zraka loše kvalitete utječu na naše današnje živote. Udisanje zagađenog zraka otežava ne samo pluća i dišni sustav, već i srce i kardiovaskularni sustav.

Čak i aktivni odrasli koji više vremena provode vani osjetit će posljedice udisanja zagađenog zraka jer nitko, koliko god bio zdrav, ne može podnijeti posljedice klimatskih promjena, piše We Teach Science.

VEZANI ČLANCI:

Studija iz 2017. godine pronašla je pozitivnu povezanost između određenih zagađivača zraka i erektilne disfunkcije. Ovaj članak iz 2019. tvrdi da onečišćenje zraka može oštetiti sposobnost muškarca za seksualne odnose jer plinoviti zagađivači mogu izazvati upalu u krvnim žilama. zbog čega će u genitalnom djelu izostati kisika što, naravno, utječe na muškarčevu uzbuđenost. 

Prije dvije je godine provedeno još jedno istraživanje toga tipa u koje je bilo uključeno 400 muškaraca izloženih toksičnim parama, a rezultati su pokazali da su imali 15% veće šanse od mogućih "nemogućnosti" kada je u pitanju seks. 

"Naši su rezultati podignuli razinu brige o dugoročnom izlaganju ispušnih plinova u razvoju erektilne disfunkcije", poručili su znanstvenici koji su radili na toj studiji.  U Ujedinjenom Kraljevstvu čak jedan od deset muškaraca pati od ovog problema, a smatra se kako je čak više od jedne trećine njih oboljelo upravo zbog toksičnih para. 

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

 

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:43 24.11.2023.

Najlošiji si u krevetu onda kada nema akcije u krevetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije