Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlična transformacija

Izgubila je 40 kilograma i izgleda potpuno drugačije: ‘Ovo je jednostavno pravilo koje slijedim svaki dan'

Tik Tok
18.11.2023.
u 12:08

Tvrdi da je sve započelo nakon što je napustila toksičnu vezu

Desi koja je izgubila 40 kilograma nakon napuštanja "toksične" veze podijelila je nadahnjujuće detalje svog puta mršavljenja. Majka trogodišnje kćeri, toliko je zasjala da ju muškarci, koji prije nisu htjeli imati ništa s njom, sada mole za priliku, piše The Sun.

Obraćajući se korisnicima na društvenim mrežama, rekla je da je ključ za transformaciju vašeg tijela osigurati da "to radite za sebe". Izgubila je nevjerojatnih 40 kilograma tijekom dvije godine i sada konačno ima samopouzdanja da se oblači kako je željela. 

@makinitdesirain part 33 | self care era #weightloss #weightlosstransformation #weightlossmotivation #viral #fypシ #selflove ♬ ptpom x japanese stutter - jovynn

Kako bi održala gubitak težine, Desi trenutno radi 100 čučnjeva dnevno. Naime, Desi je na TikToku podijelila da radi 100 dnevno do Božića i izazvala svoje pratitelje da učine isto. Njezin profil u aplikaciji prikupio je ukupno 1,5 milijuna lajkova i još više pregleda, a obožavatelji su njezino putovanje mršavljenja nazvali "inspirativnim".

“Udebljala sam se oko 40 kg dok sam bila trudna”, otkrila je Desi u jednom videu. “Tada mi je dijagnosticiran sindrom policističnih jajnika i bilo mi je nemoguće izgubiti težinu. U ovom trenutku dobio sam još 20 kilograma, tako da sam sada imao 40 kilograma viška. Stvar broj jedan za koju tvrdim da je važna je način razmišljanja. Stvarno ćeš htjeti promijeniti način razmišljanja. Prestani se nazivati ​​debelom, prestani se nazivati ​​ružnom, prestani se omalovažavati, u redu? Jedna stvar koja mi je silno pomogla da izgubim težinu bila je ljubav prema sebi dok sam bila velika", rekla je.

Desi je transparentna o svojoj opuštenoj koži i strijama te potiče druge žene da se ne srame svojih. “I dalje imam strije, samo su svjetlije!” rekla je u drugom videu. “No na njima sam koristila kakao maslac! Uvijek ću biti transparentna u pogledu svog tijela! I dok sjedim malo više vidim opuštenu kožu, ali to mi niti malo ne smeta!"

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije