Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična metoda

Izazvala burnu raspravu na društvenim mrežama: Kako se pravilno stavljaju kvačice na sušilo za rublje?

shutterstock
20.08.2020.
u 11:14

Većina ljudi se nije složila s njezinom neobičnom metodom.

Nakon pranja, ako ne koristite sušilicu, rublje se stavlja na sušilo i sve se dobro osigura kvačicama. A kvačice idu na vrh sušila, zar ne? Jedna majka podijelila je drugačiji način stavljanja kvačia i izazvala burnu raspravu na društvenim mrežama, a sve zbog položaja kvačica, prenosi metro.co.uk.

Majka iz Australije na svom Facebook profilu podijelila je fotografiju rublja na stalku za sušenje rublja. Isprva se sve čini u redu, ali onda shvatite da se kvačice nalaze ispod, a ne iznad sušila. Njezina fotografija pokrenula je burnu raspravu, a mnogi su tvrdili da je to pogrešno mjesto za stavljanje kvačica.

Foto: Daniel Pavlić

Uz svoju objavu napisala je: - Mislim da je ovo ispravan način korištenja kvačica, a ne stavljanje na vrh odjeće. Radim to 'pogrešno' cijeli svoj život. Što vi mislite?

Mnogi se nisu složili s njezinim mišljenjem:

- Mislim da nisi normalna - komentirao je jedan korisnik, dok je drugi tvrdio da bi ih se preteško skidalo dok ste u žurbi i pokušavate skinuti rublje prije velikog pljuska.

- Mrzim otiske kvačica na odjeći inače, ali još bih ih više mrzila da mi se nalaze na sredini odjeće - glasio je jedan komentar.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 2

Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
15:44 20.08.2020.

Navodno ima jedna gospođa iz Tunguzije koja rublje stavlja na jedan a kvačice na drugi stalak. Ako ona to objavi - gorjeti će internet.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:18 20.08.2020.

Blago joj se, ni brige ni pameti ✔ Kvačica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije