Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao..

Istraživanje pokazalo: Muškarci s većim trbuhom su bolji ljubavnici!

Shutterstock
25.05.2023.
u 06:00

Studija iz Turske iz 2017. zaključila je da muškarci s prekomjernom težinom i očitim trbuščićem izdrže dulje u krevetu od onih mršavijih

Iako na prvi pogled možda nema najatraktivniji stas, muškarac s pivskim trbuščićem može se pokazati prilično ugodnim iznenađenjem na druge važne načine. Iako mnoge žene privlačnim smatraju muškarce isklesanih tijela, znanstvenici tvrde kako je bolje skrenuti pogled prema onima čija građa više nalikuje Homeru Simpsonu, piše Your Tango.

No, jesu li muškarci s većim trbuhom bolji u krevetu? Pa, studija iz Turske iz 2017. zaključila je da muškarci s prekomjernom težinom i očitim trbuščićem izdrže dulje u krevetu od onih mršavijih. Znanstvenici su istraživali vezu između indeksa tjelesne mase (BMI) te seksualne izvedbe 100 muškaraca koji su priznali da imaju problema sa određenim poteškoćama kad je seks u pitanju u usporedbi sa onima koji se nisu mogli požaliti na svoj potencijal. 

VEZANI ČLANCI:

Rezultat? Muškarci s višim indeksom tjelesne mase izdržali su u prosjeku 7,3 minute, dok su vitkiji iz skupine jedva mogli izdržati 2 minute. Razlika od pet minuta je prilično značajna. Zapravo, otkrili su da će mršaviji muškarci također češće 'patiti' od preuranjene ejakulacije.

Tako je, muškarac iz vaše teretane za kojim ste 'slinili' zadnjih šest mjeseci zapravo bi mogao biti puno gori u krevetu od nekoga puno manje zategnutog i, pa... debeljuškastog. Ovo bi moglo biti malo razočaranje ako tražite muškarca s izraženim mišićima i atletskim izgledom. Ali gledajte na to ovako: ako volite kasnonoćne zalogaje, bit ćete u dobrom društvu u kojem vas za to nitko neće osuđivati. 

Na prvi pogled, ovo djeluje kontraintuitivno te se mnogi pitaju nije li i seksualni život odraz općenitog zdravstvenog stanja, osobito u kontekstu upozorenja o opasnostima debljine. Znanstvenici kažu da je ipak kompliciranije od toga. Više sala na trbuhu, kažu oni, znači da dotični muškarac sadrži više ženskog spolnog hormona estradiola, koji pomaže u sprječavanju orgazma. Znanstvenici su čak otišli toliko daleko da su rekli kako muškarci s manje muževnim tijelima imaju prednost u izvedbi u usporedbi s onima s atletskom građom.

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije