Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moglo bi vas iznenaditi

Istraživanje pokazalo: Evo što muškarci zapravo misle o malim grudima

Shutterstock
02.11.2022.
u 07:00

Drugo istraživanje sa Sveučilišta u Beču, pokazalo je da su manje grudi osjetljivije, odnosno žene s velikim grudima imaju 24 posto manje osjetljivosti

Često se raspravlja o tome vole li muškarci velike ili male grudi, te što zapravo misle o ženama s malim grudima. Prema studiji u akademskom časopisu Evolution & Human Behavior, veličina ženskih grudi muškarcima nije ni približno važna koliko oblik. Naime, ako dojka savršeno stane u mušku šaku, onda ih smatraju jako privlačnima, piše Your Tango.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Muškarci također smatraju da su žene s manjim grudima privlačnije jer manje grudi izgledaju simetričnije, a muškarce podsvjesno privlači simetrija. Osim toga, manje grudi imaju i manju vjerojatnost da će biti opuštene i puno su čvršće. 

Drugo istraživanje sa Sveučilišta u Beču, pokazalo je da su manje grudi osjetljivije, odnosno žene s velikim grudima imaju 24 posto manje osjetljivosti. Manje grudi imaju manje masnog tkiva zbog čega se lakše stimuliraju tijekom seksa. Sve ovo znači da će žene s manjim grudima više osjećati i zabavljati se, a onda će i muškarcima puno zabavnije i uzbudljivije.

Veličina grudi ovisi o genetici

Ako su svi članovi vaše obitelji s majčine strane bili ravnih prsa, veća je vjerojatnost da ćete biti i vi. Veličina ženskih grudi je nasljedna i određena je individualnim skupom gena i tipom tijela. No, ako nikako niste zadovoljni svojoj veličinom grudi, danas postoje mnogobrojni zahvati kojima to možete promijeniti. 

Prednosti malih grudi

Žene s malim grudima više uživaju u predigri, nemaju strah od opuštenih grudi ili bolova u leđima i mogu vježbati bez straha. Drugi veliki plus je mogućnost lakšeg otkrivanja raka dojke, odnosno manje grudi imaju manje slojeva tkiva ispred sebe, pa je lakše otkriti sve kvržice i druge promjene. Osim toga, žene s manjim grudima moraju manje paziti kod odijevanja i grudnjak im nije važan, te se ne moraju brinuti da će im grudi iskočiti iz neke dekoltirane bluze. 

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!' 

Komentara 3

RI
Ringo
08:57 02.11.2022.

Bilo koje prirodne su mi bolje od najboljih umjetnih. Samo moje skromno mišljenje.

DU
Deleted user
09:59 02.11.2022.

Meni su najdraže šakarice

MO
montello
15:36 02.11.2022.

Meni su draze vece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije