Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malo se igraju...

Istraživanje: Erotske sadržaje na poslu voli više od trećine Hrvata

'businessman using a laptop in an office'
'George Doyle'
04.10.2012.
u 15:40

Nisu svi zaposlenici odgovorni pa je tako 27 posto njih priznalo da su prolili neki napitak po tipkovnici, a neki su poslovni laptop zaboravili – doma...

 

U zanimljivom istraživanju portala Moj posao o tome kako se Hrvati ponašaju na poslu otkriveno je da čak 67 posto zaposlenih preko poslovnog računala skida filmove i muziku, a u tome prednjače muškarci. Stranice sa sadržajima za odrasle povremeno škica 38 posto zaposlenika, dok se njih 94 posto pohvalilo da ih nadređeni nije u tome uhvatio. Isto tako, Hrvati se ne suzdržavaju se od slanja e-mailova, a trećina od ukupno 500 ispitanika priznala da je proslijedila e-poštu intimnog sadržaja – pogrešnoj osobi.

Neki važan dokument obrisalo je 64 posto zaposlenika zbog čega su morali ponovno posao raditi ispočetka. Oko 20 posto zaposlenih zaboravilo je računalo kod kuće, pa su morali nazad po njega. Više od 57 posto ispitanika barem je jednom zarazilo svoje računalo virusom.

Kad se jede uz računalo...

Da se ni za vrijeme jela ne odmiču od računala priznalo je 83 posto Hrvata. No njih često prate i nezgode, primjerice prolijevanje nekog napitka po tastaturi dogodilo se 27 posto ispitanika, a to se češće događa ženama i zaposlenicima mlađima od 41. godine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije