Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žali zbog te odluke

Išla je kod stomatologa staviti zubne ljuskice, ali rezultat je grozan: ‘Zub mi stalno iskače i lijepim ga ljepilom!’

TikTok
09.01.2024.
u 13:30

Nije dobila osmijeh kakvom se nadala...

Tana Mongeau, YouTube zvijezda iz SAD-a, ostala je užasnuta prošle godine kada joj je zub iznenada izletio iz usta na videu. Tana, koja je otvoreno govorila o svojim problemima sa zubima u prošlosti, odlučila je nabaviti krunice kako bi zamijenila svoje zube. Svaki od njezinih zuba izbušen je porculanskim bijelim krunicama na vrhu kako bi stvorio savršen osmijeh.

No, čini se da Tana nije dobila osmijeh iz snova kojem se nadala jer je u videu iz prosinca prošle godine pokazala kako joj jedna od prednjih krunica izletjela iz usta dok je počela govoriti, piše The Sun.

@tanamongeaulol

this is from last night but here ya go.

♬ original sound - Tana Mongeau

A problem tu nije stao već se samo nastavio. Na TikToku je otkrila da je bila prisiljena zalijepiti krunicu natrag na svoj zub. "Pripremite se sa mnom da mi zalijepimo zub trajnim ljepilom", započela je. Zatim je izvukla krunicu sa zuba kako bi pokazala maleni komadić zuba koji joj je ostao. Ponižena svojim izgledom, uzviknula je: "Netko mora da se zeza sa mnom"

Tana je ujutro imala zakazan pregled kod zubara, ali očito je željela odmah riješiti problem. Uzimajući trajno ljepilo, počela ga je nanositi na cijelu krunu kako bi se zalijepio za njezin zub i nekoliko minuta pritiskala kako bi bila sigurna da ostaje na mjestu."Sada ga samo držiš i držiš i žališ što si se odlučio na ovo. Nemojte stavljati zubne ljuskice", rekla je. Sljedeći video prikazuje kako je Tana pljunula u bocu piva dok je objašnjavala da sada mora pljuvati sljedećih sat vremena kako bi bila sigurna da nije progutala ljepilo.

VEZANI ČLANCI:

Tanin video ubrzo je postao viralan s više od 2 milijuna pregleda i 188 tisuća lajkova na njezinom TikTok računu @tanamongeaulol. Ljudi su bili užasnuti scenama u videu i otišli su u komentare kako bi podijelili svoje mišljenje. Mnogi su Tani rekli da je razlog za te probleme to što nije dobila zubne ljuskice.

Stomatolozi kažu da je razlika između ljuskica i krunica u tome što se ljuskice lijepe samo na prednju površinu vašeg zuba, dok zubna krunica prekriva cijeli zub - što se čini kao ono što Tana ima. "Tko će joj reći da nije dobila ljuskice i da se zato ovo stalno događa...", napisala je jedna osoba. "Tvoj zubar je grozan", komentirao je drugi. "Možda je vrijeme za protezu. Imam ljuskice 13 godina, nikad nisam imao ovaj problem. Idi kod novog zubara", tvrdio je treći korisnik. 

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante! 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mrbr
mrbr
09:06 10.01.2024.

Oplakah :))) Tko zna koliko je ovakvih "ljepotica" sa poljepljenim zubima na silnim društvenim mrežama, arghhhhh....

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:56 09.01.2024.

A šta reći na ovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije