Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno?

Inženjer iz Japana platio više od 20.000 eura za kostim vuka: "Samo se kao životinja mogu opustiti"

Zeppet Workshop
25.01.2023.
u 14:30

Kostime mu, kaže, izrađuje tvrtka koja radi kostimografiju za jednu televiziju, a ukus mu je raznolik pa u ormaru uz kostime drugih životinja Ueda ima i čudovišta, robote i likove iz SF i horor filmova.

Poput većine ljudi, i japanski se inženjer Toru Ueda nakon napornog radnog tjedna voli malo opustiti; no on za razliku od njih ne ide u lokalni bar na piće već se radije zabavlja kod kuće; odjeven u odijelo vuka vrijedno čak 23.000 dolara (21.160 eura).

Tetovaže su `modni hit`, a ove s kanom će vas oduševiti

1/11

- Kad obučem svoj kostim, osjećam se kao da više nisam čovjek, a to mi odgovara - rekao je 32-godišnjak za Times. “Slobodan sam od ljudskih međuodnosa, svega vezanog za posao i za privatni život".

Kostime mu, kaže, izrađuje tvrtka koja radi kostimografiju za jednu televiziju, a ukus mu je raznolik pa u svom ormaru uz kostime životinja Ueda ima i čudovišta, razne robote i likove iz SF i horor filmova.

“Bio sam zadivljen svojom transformiranim kad sam se prvi put vidio u kostimu vuka, a to sam i želio; da ‘izgledam kao pravi vuk koji hoda na stražnjim nogama", rekao je.

’Još od djetinjstva, dodaje, obožava životinje, a fasciniraju ga realistično napravljeni kostimi koje vidi na televiziji pa mu je oduvijek bio san odjenuti jedno takvo.

“Zahvaljujući koreografima, ostvario se jedan od mojih dječačkih snova”, kaže Japanac i naglašava njegovo novo odijelo vuka dolazi s neprimjetnim ventilacijskim prorezom, zajedno s posebnim značajkama koje omogućuju korisniku da ga sam obuče.

“Kad se pogledam u ogledalo, vidim vuka, a to mi je vrlo dirljivo jer sam u ovakvom odijelu bliži s prirodom i samo sam kostimiran uistinu opušten ”, kaže inače povučeni inženjer koji je zbog svoje čudne sklonosti završio na novinskim naslovnicama diljem svijeta.

Jedini mu je cilj, ističe on, svako toliko se emotivno udaljiti od užurbane svakodnevice i kompliciranih međuljudskih odnosa i barem na kratko se osjećati kao životinja, vođena instinktima umjesto srcem i razumom.

Došao u McDonald’s po hranu i dobio neočekivani 'poklon': 5.000 dolara u vrećici!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije