Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pharmoval

Imunosal je najčešći izbor za jačanje imuniteta u ljekarnama

Imunosal
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
20.04.2016.
u 09:39

Prema istraživanjima neovisne agencije Promocija Plus provedenim 2015. i 2016. godine, u ljekarnama se za jačanje imuniteta djece i odraslih najčešće preporučuju Imunosal proizvodi hrvatske tvrtke Pharmoval.

Imunosal proizvodi odlikuju se svojim cjelovitim sastavom koji uz glavni sastojak beta-glukan sadrži zaokruženu formulaciju posebno odabranih vitamina i minerala te drugih mikronutrijenata važnih za imunosni sustav našeg organizma. Riječ je o dodacima prehrani koji su sastavni dio šire linije proizvoda za zdravlje Pharmoval i koji se prodaju u hrvatskim ljekarnama.

Imunosal liniju čine pet proizvoda različitih farmaceutskih oblika: Imunosal kapsule za odrasle, Imunosal tekući dodatak prehrani za djecu, Imunosal Senior kapsule za zrelu dob (50+), Imunosal šumeće tablete pogodne i za djecu od 6 godina, ali i za odrasle te Imunosal pastile za djecu od 3 godine.

Jedinstveni po sastavu

Nekoliko je razloga zaslužnih za uspjeh proizvoda. Jedan je svakako činjenica što su Imunosal proizvodi dosta jedinstveni po svom sastavu. Svaki Imunosal proizvod sadrži određenu kombinaciju beta-glukana, vitamina i minerala, a odabir sastojaka i njihove količine pažljivo su usklađene s dobnom skupinom kojoj je pojedini proizvod namijenjen. Tako na primjer Imunosal kapsule sadrže čak 900 mg beta-glukana u dnevnoj dozi, a Imunosal Senior kapsule, iz razloga što su namijenjene zrelijoj dobi, obogaćene su dodatnom količinom koenzima Q10. Imunosal tekući dodatak prehrani je najpoznatiji proizvod iz linije, a namijenjen je djeci.

 

Beta-glukan

Glavni sastojak svih Imunosal proizvoda je beta-glukan, polisaharid iz kvasca Saccharomyces cerevisiae, koji je siguran za korištenje te nema ograničen period primjene. Osim toga čak 6 sastojaka u pojedinim Imunosal proizvodima imaju od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA) odobrene zdravstvene tvrdnje za imunitet. I treba svakako naglasiti izrazito povoljan omjer cijene i kvalitete proizvoda jer se na tržištu može naći po sastavu dosta slabije proizvode, a koji su cjenovno itekako skuplji.

Proizvod razvijen u Hrvatskoj

Zanimljiva je i činjenica kako je Imunosal u potpunosti razvijen u hrvatskoj te da se svi proizvodi iz linije proizvode u Hrvatskoj osim šumećih tableta koje se proizvode u Njemačkoj, a razlog tome je što je tehnologija proizvodnje za sada još uvijek nedostupna kod nas. Proizvodi se prodaju u ljekarnama, a više informacija možete potražiti na službenim stranicama www.imunosal.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije