Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno iskustvo

Imala je sepsu, a liječnik joj je rekao da joj nije ništa: ‘Odite doma i popijte paracetamol’

Irwin Mitchell Personal Injury & Med Neg/Twitter
23.09.2021.
u 11:30

Nije napravio nikakve pretrage, pa je tjedan dana kasnije Laura je završila na hitnoj s probijenim crijevom.

Laura Battrum podvrgnula se zahvatu stezanja želudca kako bi izgubila višak kilograma. Iako je operacija prošla dobro i 38-godišnjakinja je puštena na kućnu njegu, nakon nekog vremena počela se osjećati loše. 

Bila je u bolovima, pa je posjetila liječnika, ali on joj je rekao da joj nije ništa i da se treba vratiti kući, odmarati i uzeti paracetamol.

Nije napravio nikakve pretrage, pa je tjedan dana kasnije Laura je završila na hitnoj s probijenim crijevom, a liječnici su davali sve od sebe da preživi. Četiri mjeseca provela je u bolničkom krevetu, a svaki je dan, kako kaže, bio nova borba. 

Britanka je, zajedno sa zaručnikom Steveom, tužila liječnika koji joj je morao dati novčanu odštetu. Iako je pristao na to, nije htio priznati krivicu za njezino stanje.

Iako je sada bolje, Laura kaže da pati od umora i slabosti, prenosi The Sun.

Ponovno najezda smrdljivih martina, ali možete ih se riješiti uz pomoć ovih trikova

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
08:45 24.09.2021.

Vjerojatno je liječnik završio studij prema Bologni.

MO
montello
12:34 23.09.2021.

Treba ga tuziti zivot joj je bio ugrozen.doktori se uvijek ograde

Avatar @promatrač
@promatrač
08:09 24.09.2021.

Imali su gripu, a liječnici im rekli da imaju koronu, ili, rekli da su umrli od korone, a umrli od cjepiva protiv korone, ili rekli, da ih cjepivo štiti, a oni se razbolili, ili rekli, da ne lažu, a lažu.... Koliko takvih, znanih i neznanih ima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije