Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i nije baš najbolji savjet...

Ima 'rješenje' za dane kad joj se ne radi: "Na posao dođem izazovno odjevena i pošalju me doma"

@babysuckulent
19.10.2022.
u 15:30

Kad ju je prošli put šefica poslala kući, nosila je kaže majicu s dubokim dekolteom i uske crne tajice za koje joj je rekla da 'previše naglašavaju stražnjicu'.

Svi imamo dane kad se probudimo i odmah zaključimo da nam se taj dan baš ne da raditi, a prema riječima jedne djevojke, za to postoji i rješenje.

Ona tako pod imenom @babysuckulent na TikToku kaže da se tada 'namjerno obuče neprikladno za posao' - i čeka da ju šefovi pošalju doma.

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

1/32

Na tu je ideju, priča, došla kad jedan dan nije htjela do kraja radnog vremena ostati na poslu, no ističe kako 'ni u tome ne treba pretjerivati'.

- To se može napraviti povremeno - poručila je, iako su pratitelji, prema videu u kojem nosi bijeli topić koji joj jedva prekriva grudi, brzo zaključili da je djevojka vjerojatno uvijek preizazovno odjevena...

Svoj je video nazvala "žao mi je, nije mi žao", a ispričala je da joj je tada šefica vrlo brzo rekla da nije prikladno odjevena, te ju je zamolila da ode doma.

Nosila je, kaže, majicu s dubokim dekolteom i uske crne tajice za koje joj je rečeno da 'previše naglašavaju stražnjicu'.

@babysuckulent Sorry not sorry #dresscode #work #feminism ♬ maddy perez x bitch - arielle

- Iako su tajice dopuštene na mom poslu, svejedno su joj smetale - dodala je.

Njezin video skupio je tisuće pregleda i izazvao raspravu u komentarima.

"Zvuči kao da je ljubomorna", napisala je jedna pratiteljica, no mnogi se nisu složili da je to baš najbolji način za doći do slobodnog dana, prenosi The Sun.

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije