Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su ju kritizirali

Ima dvoje djece, ali samo jednom će kupiti božićni dar: ‘Svi misle da je to zato što imam omiljeno dijete’

Tik Tok
05.12.2023.
u 16:30

Tiffany je dodala da također prima rodiljnu potporu pa ni nema novca da kćerkici kupi božićni dar

Jedna mama je izazvala kontroverzu nakon što je otkrila da ovog Božića kupuje dar samo jednom svom djetetu. Žena imena Tiffany je rekla da, budući da će njezino najmlađe imati samo pet mjeseci za Božić, neće "cijeniti" nikakve darove koje bi dobila, piše The Sun.

No, ona je inzistirala na tome da nema "omiljeno" dijete. "Kupujem samo jednom od svoje djece božićni dar", rekla je u svom TikTok videu, ljuljuškajući svoje dijete dok je rekla: "Ne ovome! Nemam favorita, to ću vam reći- Ali ova ima četiri mjeseca - dok Božić dođe, navršit će pet. Trebaju li joj darovi? Ne, ne trebaju. Premlada je da bi razumjela, cijenila - doslovno nema smisla kupovati joj božićni dar.

@tiffanychesson Idk if this is normal or not, im sure the comments will soon roll in if it turns out im the worlds worst mum for refusing to get my baby anything for her first christmas but shes too young to want anything and already has everything she needs so im not damaging my bank account by trying to keep up with the joneses and buy her loads lf stuff she doesnt need 🤷🏼‍♀️ #babysfirstchristmas #firstchristmas #newbaby #newborn #christmas #christmasgifts #christmaspresents #deinfluencing #babyessentials #giftguide #controversial #mumsoftiktok #motherhood #parenting #mumof2 ♬ original sound - tiffany💖

Tiffany je dodala da također prima rodiljnu potporu pa "nema novca da joj kupi božićni dar". Ali to ne znači da će spriječiti druge ljude da joj kupuju darove za djevojčicu. "Nemam problem s tim da joj netko kupuje darove - samo ja to neću učiniti. Sljedeće godine će napuniti 18 mjeseci za Božić i tada će sigurno dobivati ​​darove, ali za ovu godinu - ne." U naslovu za TikTok video, Tiffany je napisala: "Bez obzira je li ovo normalno ili ne, sigurna sam da će se uskoro pojaviti komentari u kojima će se ispostaviti da sam ja najgora mama na svijetu jer sam odbila nešto kupiti svojoj bebi za prvi Božić. Ali ona je premlada da bi bilo što htjela, a već ima sve što joj treba. Dakle, ne oštećujem svoj bankovni račun pokušavajući joj kupovati gomilu stvari koje joj ne trebaju."

Ljudi su brzo komentirali video, a jedan je napisao: "Moja kći će imati 5 mjeseci nekoliko dana nakon Božića. Možda sam, a možda i ne, potrošio 2 tisuće na nju. Imam problema!. "Volio bih da me nisu tjerali da kupujem božićne darove na njihov prvi Božić, imali su 2 mjeseca i 1 mjesec, kada sada razmišljam o tome, nije imalo smisla", dodao je drugi.

"Moj je za prvi Božić imao 6 mjeseci i dopustila sam društvenim mrežama da mi govore da bih bila loša mama da mu nisam ništa kupila", komentirala je treća korisnica. "Najveća žalost! Bačen novac", dodala je četvrta osoba. No, nisu se svi slagali. "Odvratno", bjesnio je jedan. “Jadno”, dodao je drugi. "Mali dar vas neće ubiti!", inzistirao je treći korisnik. 

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije