Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije joj lako

Ima dvije diplome i govori tri jezika, ali ne može naći posao: 'Samo želim biti Tiktokerica'

Lohanny Santos
11.02.2024.
u 11:45

'Ovo nisam očekivala. Imam dvije diplome, iz komunikacija i glume, govorim tri jezika...'.

26-godišnja Njujorčanka Lohanny Santos na svome se TikTok profilu požalila da nikako ne može pronaći posao iako ima i znanje i diplome. U videu, koji ima 24 milijuna pregleda, Lohanny je plakala zbog toga što se ne može nigdje zaposliti.

Stajala je na ulicama New Yorka te držala hrpu životopisa i rekla de se osjeća posramljeno što ju mnogi poslodavci odbijaju kad ih pita zapošljavaju li nove osobe. 'Iskreno, malo mi je neugodno jer se doslovce prijavljujem za poslove s minimalnom plaćom. Ovo nisam očekivala. Imam dvije diplome, iz komunikacija i glume, govorim tri jezika...', rekla je.

 

@lohannysant I got tear stains on my resume 😔😔😔 #nyc #unemployed ♬ original sound - Lohanny

'Ovo je sranje, samo želim biti Tiktokerica, da vam kažem iskreno, ali ne mogu se više zavaravati, doslovno moram zaraditi. Samo ću nastaviti pokušavati', dodala je. Mnogi su joj se ljudi javili u komentarima kako bi joj pružili podršku i udijelili pokoji koristan savjet.

'Tako je hrabro hodati na sva ta mjesta sa svojim životopisom!! Naći ćeš posao', napisala joj je jedna korisnica, a druga dodala: 'Nikad se nemoj sramiti. Trebala bi osjećati ponos što stavljaš svoj ponos sa strane i što si realna'.

VEZANI ČLANCI: 

'Ne pitaj zapošljavaju li. Samo reci da se želiš prijaviti i razgovaraj s menadžerom. Budi samouvjerena', savjetovala je treća, a četvrta dodala: 'Ovako smo se zapošljavali prije interneta. Nemaš se čega sramiti jer ti ovo daje iskustvo u stvarnom svijetu'.

Ne mogu se 'isključiti': Ovim horoskopskim znakovima samo je posao na pameti

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije