Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gledale tisuće

I Sjeverna Koreja Novu dočekala spektakularnim vatrometom

sjeverna koreja
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
01.01.2014.
u 09:55

Nebo nad Pjongjangom osvijetlio je osam minuta dug vatromet koji je uživo prenošen na državnoj televiziji KCNA

Ni Sjeverna Koreja nije zaostala za spektakularnim vatrometima kojima je dočekana Nova 2014. diljem svijeta. Nebo nad Pjongjangom osvijetlio je osam minuta dug vatromet koji je uživo prenošen na državnoj televiziji KCNA.

Pirotehnika je ispaljena iznad Trga Kim Il Sunga gdje se okupilo tisuće Sjevernokoreanaca.

Osim uživanja u vatrometu, tamošnji stanovnici Novu su obilježili svijećem i klanjanjem kipovima preminulog vođe Kim Jomg Ila i Kim Il Sunga na brežuljku Mansu u Pjongjangu.

>>Evo kako se dočekala 2014. : Rekordni vatromet u Dubaiju, u Londonu i snijeg s okusom breskve

Komentara 2

Avatar HLEBINAC
HLEBINAC
11:27 01.01.2014.

Niti naša televizija nije daleko od spektakularnih komunističkih proslava. Neviđena sramota na 1 programu HRT-a, sinoć 15 minuta iza ponoći Radman puštao iz nekakvog podruma komunističke i partizanske pjesme: „O Bela ćao“, „Drugarska se pjesma ori“ i tko zna što još nisam čuo jer sam prebacio kanal da ne gledam tu sramotu!

AA
aabbcc
18:00 01.01.2014.

Bilo bi vece zadovoljstvo da gladnom narodu ove rakete pune kekim pastetama il djeci bondonama, pa ko uhvati uhvati... !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije