Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
totalni promašaj

Htjela je ‘balayage’, ali ono što je dobila ju je šokiralo: 'Frizerka mi je blokirala broj telefona!'

Tik Tok
02.05.2023.
u 17:47

Provela je šest i pol sati u salonu, ali rezultat je bio sve samo ne dobar

Cathy iz SAD-a na TikTok-u je objavila video kako bi pokazala ljudima što je frizerka napravila s njezinom kosom, a mnogi su se složili da je njezina reakcija opravdana. U snimci objavljenoj na njezinom računu @caatvee, Cathy je rekla: "Danas sam otišla napraviti balayage na kosi misleći da će to biti sjajna transformacija." Mlada je žena bila u salonu šest i pol sati, uz dvije runde izbjeljivanja, toniranja, sušenja i šišanja.

Nakon toliko vremena provedenog u salonu, pretpostavili biste da će kosa ispasti nevjerojatno, ali to nije bio slučaj. Cathy je pokazala krajnje rezultate transformacije svoje frizure, a bilo je jasno da je uzrujana ishodom. Dok joj je prednji dio kose izgledao dobro, stražnji je bio neujednačen i nije bio dobro ujednačen s ostatkom kose. Blokovi različitih boja bili su jasno vidljivi i nimalo slični onome kako bi balayage trebao izgledati, piše The Sun.

@caatvee I just want pretty balayage brunette hair. #hairfail #fml ♬ original sound - Cathy

"Potiljak mi je grozan, vidi se linija koja odvaja moju boju kose od druge boje. Ne izgleda prirodno niti se stapa. Poludjela sam nakon što sam se vratila kući od svojih sestara", ispričala je. Da stvar bude još gora, kada je od frizerke tražila povrat novca, tvrdi da je ona blokirala njezin broj.

Isječak je brzo postao viralan s više od 65 tisuća pregleda i 39 tisuća lajkova. Ljudi su brzo počeli pisati svoja mišljenja u komentarima na video. Jedna je osoba napisala: "Kako su te pustili da tako odeš?" Drugi je komentirao: "Vrati se i pitaj ih jesu li slijepi da ne vide kosu od iza." "Najgore je što je frizerka to vidjela i nije ti ništa rekla, samo te pustila da izađeš ovako", dodao je treći. Četvrta osoba je također bila zgrožena: "To je neprihvatljivo i ona je to znala. Tako mi je žao curo!"

Odlučila je 'trenirati kosu' pa ju nije prala 20 dana: 'Nisam bila spremna na posljedice'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije