Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ashley Colburn:

'Hrvatska mi je drugi dom, a Vedran Ćorluka idealan muškarac'

'09.07.2013., Zagreb - Americka redateljica Ashley Colburn koja je snimila serijal pod nazivom \'Wonders of Croatia\', prosetala je trznicom Dolac te se fotografirala ispred katedrale. Ashley je dosla
Foto: 'Sanjin Strukic/PIXSELL'
1/3
10.07.2013.
u 10:52

Autorica serijala “WOW Croatia” za koji je dobila nagradu Emmy opet je u Zagrebu i priprema se za novi projekt “Discover Croatia”

Amerikanka Ashley Colburn, autorica i voditeljica dvaju dokumentarnih serijala o našoj zemlji od kojih je jedan “Čudesna Hrvatska” koji upravo gledamo nedjeljom na HTV-u 3, najveća je zaljubljenica u Hrvatsku iz SAD-a.

– Svaki put kad pomislim da je moj posao u Hrvatskoj završio i da ću od sada tu dolaziti samo na odmor, sjetim se nekog novog projekta koji bih mogla raditi o vašoj zemlji – kaže Ashley.

Amerikanci žele k vama

Otkako je prije četiri godine prvi put posjetila Lijepu Našu i napravila prvi dokumentarni film “WOW Croatia”, nagrađen Emmyjem, u našu se domovinu stalno vraća, a prije tri dana došla je već deveti put! U Hrvatskoj će se ovo ljeto odmarati, ali i odraditi posljednje pripreme za novu uzbudljivu i jedinstvenu priču pod nazivom “Discover Croatia” koju će raditi na jesen.

– Sa pet stranih novinara i blogera iz Francuske, Španjolske, Brazila, Amerike i Finske ponovno ću obići cijelu Hrvatsku, a na tome proputovanju bit ću im vodič. Putovat ćemo cijeli rujan, a našu avanturu gledatelji će moći uživo pratiti na portalu Touristar.TV. Iako sam obišla većinu Hrvatske, još uvijek postoje mjesta na kojima nisam bila. Uzbuđena sam što ću na ovoj turi prvi put otići na Mljet i Vis – govori. No, to nisu sva iznenađenja što nam ih novinarska zvijezda priprema. Ashley je po serijalu “Čudesna Hrvatska” osmislila i ture koje oglašava preko interneta, a na kojima će turisti uživo vidjeti i iskusiti sve ono što je iskusila i ona radeći seriju. Prvi američki gosti na takvu turu u Hrvatsku stižu također u rujnu.

– Bračni par iz Kalifornije 17 dana uživat će u luksuznom proputovanju Hrvatskom. Ja im neću biti vodič, ali pobrinula sam se da imaju najboljeg mogućeg. Bit će im predivno, ljubomorna sam! – smije se 26-godišnjakinja. No, prije nego prione na posao, strastvena reporterka malo će se i opuštati.

– Do vikenda sam u Zagrebu, a kada sam tu najviše volim ujutro otići na trčanje i potom na Dolcu kupiti svježe voće i popiti kavu – otkriva.

Vikend će provesti u Splitu i Hvaru gdje će s dvojicom prijatelja iz SAD-a tulumariti na festivalu Ultra Europe, a 1. kolovoza brani naslov prošlogodišnje pobjednice na utrci magaraca u Jezerima! Bit će gošća i na tri vjenčanja, u Metkoviću, Splitu i Zadru, svojim novim prijateljima koje je upoznala tijekom brojnih posjeta Hrvatskoj. Od ožujka, dodaje ta svjetska putnica koja će slične serijale poput “Čudesne Hrvatske” raditi i o Letoniji i Švicarskoj, stalno je na putu.

– U zadnja četiri mjeseca bila sam u Indiji, Dominikanskoj Republici, Meksiku, Arubi, Letoniji...

Kamena kuća u Istri

Do sredine kolovoza do kada ovaj put planira ostati kod nas, nada se da će joj se ostvariti još jedna velika želja. – Želim upoznati nogometaša Vedrana Ćorluku! On je moj idealan muškarac, visok, crn i zgodan. Osim toga, i ja sam vrlo vješta u nogometu, kod kuće u Del Maru igram ga svako subotnje jutro. Vedran i ja možemo odmjeriti snage na travnjaku i vidjeti tko će kome zabiti gol – smije se Ashley ne odbacujući ideju da se zbog ljubavi i preseli ovdje.

– Hrvatska je moj drugi dom. San mi je kamena kuća u Istri i mali fiat – kaže šarmantna Amerikanka.

>> Ashley Colburn: Od svih hrvatskih nogometaša zgodniji su mi 2Cellos

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije