Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plaže prekrcane

Hoćemo li ovaj prizor još vidjeti ove godine?

vodice
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/11
18.08.2013.
u 23:26

Na temperaturama oko 30 °C na vodičkoj glavnoj plaži tražilo se mjesto više, a brojni turisti iskoristili su čisto more i topli ljetni dan kako bi se osvježili.

Prepune plaže obilježile su posljednji vikend špice ljetne sezone. Na temperaturama oko 30 °C na vodičkoj glavnoj plaži tražilo se mjesto više, a brojni turisti iskoristili su čisto more i topli ljetni dan kako bi se osvježili.

Godišnji odmori primakli su se svome kraju, pa ćemo na ovakve prizore morati pričekati do iduće sezone. Ljeto ipak ima još mjesec dana do svog završetka, pa će oni koji se tek spremaju na more, moći uživati u postsezoni i nešto praznijim plažama.

>>Naći mjesto za ručnik – nemoguća misija!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije