Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talenti

Heart.it - ogrlice koje obožavaju fashionistice

heart.it (1)
Foto: Arhiva VL
1/4
17.08.2013.
u 00:01

S prekrasnim ogrlicama ukrašenim kamenčićima, 'spikeovima' i zakovicama statement nakit dobio je pravo značenje!

Iza sve popularnijeg brenda heart.it stoji mlada Lana Anić, apsolventica Pravnog fakulteta u Mostaru, koja je kao studentica tražila kreativan način da zaradi dodatni džeparac. Kao veliki ljubitelj ručnog rada, mode i kreativnosti, rado prati modne portale i tako se zaljubila u trendi statement komade nakita. No, u početku su njenu pozornost privukli ukrasi za kosu koje je počela osmišljati po uzoru na junakinje iz serije Gossip Girl. Vijenci za kosu uskoro su joj dosadili pa je sad pažnju preusmjerila na takozvani statement nakit koji obožavaju žene iz cijele regije. “Kupci nakita su pripadnice ljepšeg spola koje ne prate slijepo modne trendove, nego žele jedan poseban i unikatan detalj, dovoljan da se istaknu iz ostalih streetstyle kombinacija, a raspon godina je dosta širok – od srednjoškolki do ozbiljnih poslovnih žena, što mi je posebno drago. “, otkrila nam je Lana. Heart.it potražite na Facebooku!     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije