Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Gotovo u 5 minuta: Očistite ekran laptopa od bakterija i prljavštine bez da ga uništite

shutterstock
22.10.2023.
u 08:00

Proces je stvarno jednostavan i treba vam svega 5 minuta.

Laptop, miš i tipkovnicu trebalo bi čistiti svakih nekoliko dana jer se puno koriste i skupljaju mnoštvo bakterija i prašine, ali mnogi ne znaju kako to napraviti bez da se nešto od tehnologije uništi. Upravo zato donosimo nekoliko savjeta i koraka u procesu uklanjanja bakterija i istovremenog čuvanja uređaja, prenosi Good House Keeping.

1. Isključite laptop i odspojite žicu za punjenje baterije. 

2. Uzmite krpicu od mikrofibre, blago je namočite i lagano, bez stiskanja, prebrišite ekran kako biste uklonili veći dio prašine. 

VEZANI ČLANCI: 

3. Ostavite da se osuši, a zatim na čistu krpicu nanesite sredstvo za dezinfekciju. Za čišćenje uređaja najbolje sredstvo je Lysol koje je dostupno i u našim drogerijama po cijeni od 12 eura.

4. Nakon što ste ekran očistili i sa sredstvom, uzmite suhu krpicu i obrišite ostatke. Ostavite laptop da se posuši do kraja prije nego ga ponovno uključite.

Mikrobiolog otkrio: Evo koliko su sudoperi zapravo prljavi, čak i nakon temeljitog čišćenja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije