Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što biste vi učinili?

Gošća na vjenčanju izazvala brojne reakcije zbog izbora haljine: 'Ovo je stvarno neprimjereno...'

Facebook
08.12.2022.
u 09:30

Mnogi korisnici ostali su zgroženi njezinim izborom te brzo u komentarima podijelili svoje mišljenje.

Svi vole dobro vjenčanje, ipak je to prilika za dobru glazbu, hranu, ples te druženje s prijateljima i obitelji. I možete napokon iskoristiti onu svečanu kombinaciju koju već duže vrijeme držite u ormaru. Samo pazite da zapamtite pravila o tome koje boje ne biste trebali nositi na vjenčanju, kako piše The Sun.

U Facebook grupi na mreži pod nazivom ‘That's it, I'm wedding shaming’, koja ima 85 tisuća članova, jedna je korisnica podijelila šokantnu fotografiju s vjenčanja koja je zaprepastila korisnike grupe.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Foto: Facebook Leo Nicolier

“Djevojka s lijeve strane je ‘plus jedan’ mladenkine prijateljice. Ne može biti tako teško odabrati nešto manje vjenčano. I da, mladenka je bila šokirana i ljuta”, objasnila je u objavi. 

Mnogi korisnici ostali su zgroženi njezinim izborom te brzo u komentarima podijelili svoje mišljenje.

“Njezina haljina izgleda kao uzorak moje vjenčanice. Bila bih jako ljuta da se netko pojavi na mom vjenčanju noseći tako nešto”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Da odem pokupiti svoju prijateljicu da je povedem kao svoj plus jedan na vjenčanje, a ona to nosi, rekla bih: “Ne. Presvuci se. Sada."

“Da imam vjenčanje i da netko dođe u bijelom, odmah bih ga zamolio da ode. Nije me briga tko si, znaš što radiš i tužno je što se pokušavaš spustiti tako nisko i privući pozornost”, glasio je jedan komentar.

Tiktokerica ukrasila drvce spužvama za kupanje, a neki joj poručili: "Šokantno loša ideja!"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije