Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KATALOZI

Generalturist promovirao kataloge putovanja Europa i Proljeće

GT
18.03.2010.
u 10:08

Prošlog vikenda Generalturist je otvorio sezonu proljetnih putovanja promocijom novih kataloga na glavnom zagrebačkom trgu i u City Centru.

Sunčani vikend u Hrvatskoj ulio je nadu da je snježna i hladna zima iza nas, oraspoložio je građane i napunio terase. U tom lijepom okružju, Generalturist je promovirao svoj katalog europskih putovanja i sezonsku brošuru Proljeće. Gradske šetnice nasmijano su obilazile Generalturistove hostese dijeleći kataloge i razgovarajući o putovanjima, dok je u zagrebačkom City Centeru one organiziran i kviz znanja s mogućnošću osvajanja putovanja u Toskanu za dvije osobe. Na ovaj je način Generalturist otvorio novu sezonu proljetnih putovanja.

Katalog europskih putovanja EUROPA 2010.
Osim uvijek atraktivnih i povoljnih city breakova, kratkih i aktivnih odmora u velikim europskim metropolama te zanimljivih tura po značajnim destinacijama poput Azurne obale, ovogodišnje izdanje Generalturistova kataloga donosi mnoštvo kombiniranih i tematski zanimljivih programa sastavljanih za putnike sa specifičnim interesima.
Za ljubitelje vina, Generalturist organizira francusku vinsku turu - kušajte legendarne terroire od Nice do Bordeauxa, uživajući u francuskim urbanim i ruralnim ljepotama, kao i u sadržajima uključenima u cijenu putovanja - degustacijama finih sireva, konjaka, kamenica...


Nacionalni park Cinque Terre i Toskana dijelovi su Italije koji utjelovljuju pojam mediteranskog krajolika u njegovim najboljim i vrlo raznolikim značajkama. Mala šarolika obalna mjesta, strme obalne stijene, duge plaže... Toskana, prepuna vinograda i delicija sa snažnom podrškom velikih gradova, tradicionalnih centara kulture nudi uživanje u ruti idealnoj za prosvijećene turiste čiji interesi sežu dalje! U ponudi je i talijanska gastro tura, nova kombinaciju najboljega i najpoznatijega što dolazi iz Italije.
Novost u ponudi Generalturista su i putovanje Grčkom, Tirolom za vrijeme ljeta, Švicarskom, putovanje kroz povijest češkog piva, a kao posebno zanimljivi programi predstavljeni su krajevi sjeverne Europe - Nordkapp i obilazak finskih jezera.

Sezonska brošura PROLJEĆE
Nova Generalturistova publikacija, koja sažima sve najbolje za sezonu koja traje, donosi putovanja za svaki džep. Osim ponude putovanja, Proljeće je obogaćeno zanimljivim intervjuom ljubitelja putovanja Renea Bitorajca, proljetnim događanjima po destinacijama, kao i zanimljivim činjenicama o destinacijama iz ponude.

Proljeće iskoristite za putovanje na hrvatsku obalu ili u Sloveniju, ili u Europi razgledajte Irsku ili Toskanu. Proljetna avantura očekuje vas na dalekom Tajlandu, Jamajci ili na utrkama formule 1!
Mediteranom u organizaciji Generalturista možete krstariti na lijepom cruiseru, ili otputovati zrakoplovom i za odlične cijene uživati u Grčkoj, Turskoj, Egiptu, Tunisu, na Tenerifima ili Balearima.

U očekivanju specijaliziranog kataloga za Mediteran i povoljne cijene ljetovanja na Jadranu
Generalturistova ponuda ljetovanja na Jadranu ove godine donosi najpovoljnije cijene i najbogatiju ponudu hotelskog i privatnog smještaja. Za one koji vole planirati unaprijed, trenutačno su aktualni i odlični first minute popusti.

Generalturistov Mediteran donosi atraktivne aranžmane s niskim cijenama, a u očekivanju specijaliziranog kataloga, informirajte se o putovanjima na Mediteran u aktualnoj brošuri Proljeće, na prodajnim mjestima TUI Generalturista diljem Hrvatske i kod ovlaštenih partnera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije