Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNO

Frizer tvrdi da smo pogrešno nanosili sprej za kosu: Evo kako bismo trebali

Tik Tok
08.07.2022.
u 07:00

Tehnikom koju je pokazao, kosa neće djelovati raščupano, a volumen će biti sjajan

Svi znamo kako treba nanijeti lak za kosu: raspršimo ga izravno na pramenove i frizura stoji na mjestu. No, je li to zapravo ispravno? Jedan profesionalni frizer tvrdi da nije. Na Tik Toku podijelio je svoju tehniku koja je vrlo različita od one na koju smo svi naučeni.

Kako piše The Sun, frizer je u videu demonstrirao tehniku, i upozorio da običnom tehnikom nanošenja laka, možete svojoj kosi oduzeti volumen

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

Tehnikom koju je pokazao, kosa neće djelovati raščupano, a volumen će biti sjajan. Sve što trebate napraviti je lak poprskati na dlan, a zatim ga rukom nježno raširiti po cijeloj dužini kose, prolazeći prstima kroz pramenove. 

- Ljeti kosa zbog vlage i drugih vanjskih čimbenika može biti zaista grozna, a vlasi vam mogu letjeti po svuda. Lakom za kosu ih lako možete ukrotiti, ali morate biti pažljivi kako ga ne biste nanijeli previše, pa da kosa djeluje masno i 'slijepljeno' - rekao je u videu.

Također, upozorio je i da djevojke koje imaju vrlo osjetljva vlasišta, trebaju lak nanositi u manjim količinama, te ga stavljati većinom samo na vrhove, jer lak kosu može dodatno isušiti. Savjetovao je i da svakako prije nanošenja laka, kosu navlažite sredstvima za njegu, a važno je i da lak ne koristite više od dva puta dnevno, jer je to sasvim dovoljno. 

 

@mattloveshair summertime flyaway hairs can be OUT OF CONTROL i love using #hairspray to tame them, but ya gotta be very particular with it #hairhacks #frizzyhair ♬ original sound - seren 🫶

Korisnicima se svidio njegov trik, te su mu u komentarima zahvaljivali što ga je podijelio.

- Hvala za savjet, nadam se da će mi tako manje isušiti kosu - napisala je jedna korisnica.

- Radim ovo već neko vrijeme i kosa mi općenito puno bolje izgleda - dodala je druga. 

Otkriveno na koji način treba piti kavu kako biste spriječili nuspojave kofeina:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije