Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječno mlade

Fantastične i sa 70 godina: Zdrav život i poneki estetski zahvat

Jane Fonda
Foto: Reuters
1/4
23.05.2011.
u 18:16

Na crvenom tepihu Canneskog festivala glumica Jane Fonda fanove je ostavila bez daha zasjenivši sjajnim izgledom i mnogo mlađe kolegice

Ima tome i 30 godina otkako je Jane Fonda proglašena kraljicom fitnessa, uz koju su milijuni Amerikanaca trošili kalorije i oblikovali svoje tijelo. Sudeći prema fotografijama s filmskog festivala u Cannesu, gdje je zablistala u uskoj bijeloj haljini Emilija Puccija, 73-godišnja američka glumica i dalje se i te kako brine o svom izgledu. Jane Fonda jednostavno izgleda fantastično. Doduše, pripomogli su tome i estetski kirurzi: grudi je uljepšala još u 70-ima, imala je zahvate na vratu, bradi i predjelu ispod očiju, no svoje korekcije od javnosti nikada nije skrivala. 

Ne tako davno, Sophia Loren fotografirala se gola za glasoviti Pirellijev kalendar, ukrašena tek parom dijamantnih naušnica. Talijanska zvijezda, koja se svlačenjem proslavila u filmu “Brak na talijanski” 1964. te striptizom pred Marcellom Mastroiannijem u “Jučer, danas i sutra”, imala je hrabrosti skinuti se u društvu mnogo mlađih kolegica: Penelope Cruz, Naomi Watts i Hilary Swank. 

Tina Turner? Da je rock-baka ušla u osmo desetljeće i da još održava koncerte širom svijeta, teško je povjerovati jer svatko bi je za baku poželio. Ima, međutim, sjajnih bisera i u našem dvorištu. Ana Karić mladolik izgled zahvaljuje ponajprije genetici, no ponešto i urednom načinu života. Voli pješačiti, pazi na prehranu, odijeva se pomalo ekstravagantno pa redovito zauzima vrhove top-ljestvica najbolje odjevenih Hrvatica. Ne bi je se posramio ni crveni tepih Canneskog festivala.

Ključne riječi

Komentara 17

JA
jamadolac
18:34 23.05.2011.

Svaka čast ,izgleda super ali ja bih ipak nešto mlađe !!

GO
golo
22:59 23.05.2011.

neznam tkome se sada prodava, valjda samoj sebi. a ovi glupani, celavi, ruzni starci sto je slikavaju , trebalo bi ih istjerati da se mlatu sa talibanima

TH
thekurcula
00:51 24.05.2011.

3.05.2011. u 22:59h golo je napisao/la: neznam tkome se sada prodava, ..... _________________________ Korektno! Ako je tko zašto da ne bude onda onda i u kosim padežima tkoga, tkome.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije