Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuni promašaj

Evo što se dogodi kada ne znate s kremom za samotamnjenje

12.05.2020.
u 12:30

'Na preplanuloj koži svaka odjevna kombinacija izgleda ljepše', rekla je Kelsey te sama pokušala doći do svoje idealne boje

U to da kreme za samotamnjenje nije baš najjednostavnije nanijeti, uvjerila se jedna djevojka koja je htjela biti tamnoputa, a na kraju se morala "kupati" u izbjeljivaču, prenosi Daily Mail.

Kelsey Chambers (19) iz Newcastlea u Ujedinjenom Kraljevstvu kupila je kremu za samotamnjenje Darker Than Dark, za koju se smatra da je jedna od najtamnijih na tržištu. Htjela se malo razveseliti tijekom izolacije te je mislila kako će dobiti osunčanu i preplanulu boju kožu, ali je gadno pogriješila.

Nakon što je nanijela kremu, ostavila ju je da djeluje sat vremena. U samo sat vremena, krema se primila za njezinu inače svijetlu boju kože i postala je tamnosmeđa. Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja da opere kremu sa sebe, odlučila se za kupku kojoj je dodala nekoliko kapi izbjeljivača te napokon uspjela maknuti višak boje.

Foto: Daniel Pavlić

“Mrzim biti blijeda, a s tamnijim tenom odjeća izgleda bolje. Kada sam shvatila da sam toliko crna, smijala sam se satima. Jednostavno sam bila u šoku. Nisam namjeravala napustiti kuću izgledajući tako. Samo sam se morala prati dok ten nije počeo izgledati prirodno”, ispričala je Kelsey. 

Iako stručnjaci ne preporučuju korištenje razvodnjenog izbjeljivača bez savjetovanja s dermatologom, u njezinom slučaju itekako je pomogao. No ovaj incident nije zaustavio Kelsey da ponovno koristi kremu za samotamnjenje. “Još uvijek je koristim, ali ne u tolikoj količini pa se nanosi puno bolje”, rekla je.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Komentara 1

Avatar BettyFH85
BettyFH85
01:44 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije