Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i fino
Povratak na članak

Evo što je danas za ručak: bukovače pohane u pećnici s umakom od milerama, vlasca i limuna

Danas vam predstavljamo jednostavan način za pripremu gljiva koje mogu biti odlično glavno jelo, prilog, ili savršena zamjena za meso. U pitanju su pohane bukovače i to iz pećnice, poslužene uz umak od milerama, vlasca i limuna.

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.