Eksplozija okusa i aroma: Jadranske lignje s nadjevom kakav još niste probali
Jadranske lignje najbolje su u ovim zimskim mjesecima, a kako cjenovno baš i nisu pristupačne najbolje ih je konzumirati kad im je meso najkvalitetnije. S ovim receptom iznenadite ljubitelje morskih plodova u obitelji.
Komentari 2
ON
jel nije to malo predugo vrijeme pečenja za lignje? postanu gumene...
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Još kada bi autrica recepta detaljnije objasnila zašto bi lignju trebalo detaljno oprati.