Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Drugi po redu kros King Crossa u nedjelju, 10. rujna

PR
Autor
PR članak
29.08.2023.
u 14:45

Najbolji trkači osvajaju i bogate pobjedničke nagrade, a sve to natjecatelji primaju bez troška za nastup na utrci, odnosno bez uobičajene kotizacije

Nakon uspjeha prošlogodišnje kros utrke održane povodom 20 godina od otvorenja, zagrebački trgovački centar King Cross Jankomir i ove godine u nedjelju, 10. rujna za brojne zainteresirane rekreativce ponovno priprema trkački izazov koji će se odvijati na obližnjem savskom nasipu. 

Natjecatelji se mogu prijaviti na stazu duljine 5.7 km ili 15.4 km, sa startom i ciljem na parkiralištu ispred ulaza u King Cross gdje svakog sudionika utrke po prolasku kroz ciljnu ravninu čeka vrijedni „finišerski“ poklon-paket. Najbolji trkači osvajaju i bogate pobjedničke nagrade, a sve to natjecatelji primaju bez troška za nastup na utrci, odnosno bez uobičajene kotizacije.

Foto: Promo
 

Na zabavu uz rekreaciju pozvani su i roditelji s djecom jer njihovi mališani za svoj će nastup u trkama za najmlađe također biti nagrađeni posebnim dječjim poklon-paketom i prigodnim peharom za najuspješnije male trkače. 

Da King Cross Jankomir ovom prilikom nudi ponešto za svakog posjetitelja provjerite na www.king-cross.hr.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?