Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Drevni Egipat – tajanstveni svijet Piramida

Sunčaniodmor.com
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
17.02.2014.
u 08:15

Egipat - velika država sjeveroistočne Afrike, koja se u velikoj mjeri naslanja na Bliski istok, ne samo po kulturi, religiji i načinu života, nego i u geograf­skom smislu. Naime, Sinajski poluotok je točka koja povezuje dva najveća kontinenta, Afriku i Aziju. Mnogi nazivaju Egipat zemljom bezbroj lica. Koliko god puta posjetili Egi­pat, uvjeravamo Vas da ćete po svakom novom dolasku iznova otkriti novu tajnu i znamenitost. Egipat je kolijevka civilizacije u kojoj su u prošlosti vla­dali faraoni i utjecali na razvoj države i njenu kulturu, koju osjećamo još i danas. Pored veličanstvenih piramida i Doline kraljeva, dviju znamenitosti koje jednostavno morate posjetiti, Egipat privlači beskonačnim pješčanim plažama, bogatim podvodnim svijetom, posebnim arheološkim mjestima, za kojima svaki putnik zasigurno žudi. To je destinacija koja zadovoljava svakog gosta, one željne adrenalina i pravih pustolovina, otkrivanja dubo­kog toploga Crvenog mora, kao i one koji jednostavno žude za opu­štanjem i izležavanjem na vrućem pustinjskom pijesku pod palmom.

U Egipatskim čarima možete uživati već od 2.919kn po osobi (+ zrakoplovne pristojbe) za 5* hotel sa all inclusive uslugom u Hurgadi. First minute ponuda je važeća do 31.03. Hurghada, nekad malo ribarsko selo, razvilo se u drugo najveće turističko odredište u Egiptu.Sastoji se od 3 dijela, i to: Stari grad, centar Dahar, najživopisniji dio Hurgade, takozvana Sakalla i hotel područje Village Road, koje se proteže nekoliko kilometara južno od centra grada. Danas, Hurghada ima više od 200 hotela, u rasponu od jednostavnih do luksuznih. Posjetiteljima se nudi šetalište, trgovački centri, restorani i noćni klubovi. Hurghada je mjesto koje nikada ne spava.

Zato ne oklijevajte….uputite se ka zemlji bezbroj lica, uputite se k Egiptu!

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?