Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kasnije se ispričala

Došla u teretanu s bojom za tijelo umjesto tajica pa ju žestoko kritizirali: ‘Zašto se svi ponašaju kao da sam bila gola?’

@onlynatreynolds / X
03.01.2024.
u 12:30

Njezin modni izričaj privukao je pozornost kolege koji je posjetio teretanu, a koji je njezin izbor odjeće za vježbanje prozvao je 'neprikladnim'

Kalifornijska influencerica koju su u teretani žestoko kritizirali jer je nosila boju za tijelo na nogama, umjesto tajica ili trenirke, tvrdi da je žrtva dvostrukih društvenih standarda. Video obračuna s kolegama iz teretane trenutno ima 32 milijuna pregleda na Twitteru, odnosno sadašnjem X-u, piše NY Post

"Tip u teretani me maltretira jer nosim boju za tijelo..", izjavila je Natalie Reynolds (25) u naslovu isječka snimljenog 27. prosinca. Snimka prikazuje Natalie kako šeće kraj utega u oslikanim tajicama - za što joj je navodno trebalo pet do šest sati.

Reynoldsin modni izričaj privukao je pozornost kolege koji je posjetio teretanu, a koji je njezin izbor odjeće za vježbanje prozvao je 'neprikladnim'. "Ako nemate odjeću na sebi, morate otići odavde, gospođice", rekao joj je.

"Imam odjeću na sebi”, odgovorila mu je, te mu prišla kako bi pregledao njezine tajice. Nakon što ju je pogledao, zaključio je da njezina odjeća 'nije u redu'. "Radim u industriji dovoljno dugo da znam. Radim na polju zabave", odgovorio joj je. U tom trenutku, drugi ljudi su ju podržali, tvrdeći da je pokrivena.

Isječak je završio s izjavom muškarca da ne bi trebala snimati u teretani, a onda je otišao. No, čini se da njezina snimka nije kod korisnika izazvala reakcije koje je htjela, jer se većina komentatora složila da je njezina odjeća za teretanu neprikladna. “Taj tip je bio 100% u pravu”, izjavio je jedan korisnik. "Prozivao je tvoje bezobzirno ponašanje, a ti si glumila žrtvu", dodao je netko drugi. "Ovo je nepristojno", komentirala je treća osoba. "Zar si stvarno mislila da ćemo stati na tvoju stranu," glasio je još jedan komentar. 

VEZANI ČLANCI:

Unatoč kritikama, Natalie je i dalje smatrala da je u pravu. “Nosila sam sportski grudnjak za vježbanje u teretani i donji dio kupaćeg kostima... zašto su se svi ponašali kao da sam gola. Puno žena nosi svakakve tajice u teretani… Ovo uopće nije ništa loše", napisala je u drugoj objavi. Ipak, ubrzo nakon toga, objavila je ispriku. 

"Napravila sam ozbiljan i kontinuirani propust u svojoj prosudbi i ne očekujem da će mi biti oprošteno. Ovdje sam samo da se ispričam", glasila je objava. No, mnogi su komentatori prozreli njezinu naizgled lažnu ispriku. “Lažna isprika, ona samo želi više novca”, kritizirao je jedan. Treća je korisnica izjavila da je Reynolds "ovo rekla samo zbog mržnje koju je dobila", a ne zato što joj je "zapravo žao". 

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije