Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dođi na Velesajam jer Karting Arena Zagreb i Axe Throwing Arena slave

Karting Arena Zagreb i Axe Throwing Arena
17.10.2022.
u 09:48

Ovog petka na Zagrebačkom velesajmu Karting Arena Zagreb slavi 11. rođendan, a posjetitelji će tijekom cijelog dana moći uživati u bogatom programu i promotivnim cijenama.

Prva indoor-outdoor staza u Hrvatskoj, Karting Arena Zagreb ujedno je i  jedna od najvećih u ovom dijelu Europe. Staza je duga 450 m, a široka između 6 i 10 m. Stručno odabrana konfiguracija staze s podnim premazom, koji simulira držanje pneumatika na stazi Formule 1, osigurava izuzetan doživljaj sportske vožnje.

Osim toga, ovogodišnja senzacija je proslava trećeg rođendana Axe Throwing Arene, prve takve atrakcije u Hrvatskoj. Posjetitelje očekuje mnoštvo nagradnih igara i promotivne cijene tijekom vikenda.

Bacanje sjekira dugo je već popularan sport u SAD-u i Kanadi, a Hrvatska je jedna od prvih europskih zemalja koja je dobila axe throwing arenu po standardima Svjetske Axe Throwing Lige (WATL). Axe Throwing Arena nalazi se u Paviljonu 35, kao i Karting Arena Zagreb, a unutar osam linija s metama posjetitelji mogu isprobati različite igre bacanja sjekira. Detaljno osmišljen dizajn potpisuje slovenski dizajner i umjetnik Dušan Erjavec.

Karting Arena Zagreb u petak radi od 14 do 24 sata, a promotivne cijene individualnih vožnji moguće je ostvariti tijekom cijelog dana, izuzev u terminima kada se na stazi održavaju revijalne utrke.

Radno vrijeme Axe Throwing Arene u petak je od 16 do 21 sat nakon čega slijede rođendanske karaoke,  a promotivne cijene određenih igara vrijedit će i tijekom subote.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije